DutchEnglishGerman

Arrangementen

Arrangementen: Stel Uw Uitje Samen

Ontdek De Grachten Tijdens Een Rondvaart Arrangement In Den Haag
Arrangementen: Elk programma & alle activiteiten zijn te combineren. Onze sportieve & creatieve adviseurs stellen graag het meest passende programma met en voor u samen.
Natuurlijk is deze heerlijke rondvaart Den Haag ook te combineren met één of meerdere strand activiteiten in Scheveningen die Flitz-events aanbied. Zo kunt u deze activiteit perfect combineren met een sloepenrally, waarbij u de strijd aangaat met uw medekandidaten om met allerlei uitdagende en originele spellen de winst te behalen. Zo zal u in de ochtend beginnen met een heerlijk relaxte boottocht, gaat u in de middag de strijd met uw groep aan in een spannende, sensatievolle zeskamp waarbij teambuilding en plezier garant staan. Vervolgens wordt de dag succesvol afgesloten door een heerlijke barbecue tijdens zonsondergang op het strand.

Borrelboot Den Haag

1.5 uur
8-150 PERSONEN

0

v.a. €250

Rondvaart met Tapas

1.5 uur
6-150 PERSONEN

0

v.a. €250

Rondvaart met diner

1.5 uur
6-150 PERSONEN

0

v.a. €250

Cocktail workshop

3.5 uur
8-150 PERSONEN

0

v.a. €45

City games

3.5 uur
8-150 PERSONEN

0

v.a. €45

Bubble voetbal

2.5 uur
6-150 PERSONEN

0

v.a. €35

Powerkiten Scheveningen

3.5 uur
2-150 PERSONEN

0

v.a. €40

Escape room

2.5 uur
2.-100 PERSONEN

0

v.a. €42.50

Robinson Crusoe

3.5 uur
8-150 PERSONEN

0

v.a. €40

Rondvaart met lunch

1.5 uur
6-150 PERSONEN

0

v.a. €250

Rondvaart Scheveningen

1.5 uur
2-150 PERSONEN

0

v.a. €250

sloepenrally

1.5 uur
8-250 PERSONEN

0

v.a. €250

Optioneel

Drankjes Erbij

Maak uw rondvaart compleet met ons all-in drankarrangement.
Eigen drankjkes zijn ook toegestaan!

v.a. €200, - Per boot

Rondvaart Den haag & combineren

Voor Iedreen Plaats Op Een Rondvaart In Den Haag
Wilt u behalve varen ook nog iets anders leuks gaan doen met uw gezelschap? Dat kan natuurlijk ook. In samenwerking met Flitz-events organiseren wij tientallen leuke uitstapjes. Van spannend tot gezellig, leerzaam of zelfs extreem. De boot brengt u naar de juiste plek. Wilt u wel eens de escape room proberen? Of wilt u met het gehele gezelschap een leuke workshop doen? Er zijn veel leuke workshops: sieraden maken, slippers pimpen of zandsculpturen maken op het strand bijvoorbeeld. En wat te denken van een cursus cocktails maken! Een erg gezellige workshop en na afloop borrelt u verder op de borrelboot, de partyboot of in de comfortabele sloep. Gaat u voor spanning en sensatie dan kunt u ook in Scheveningen en omgeving kiezen voor bijvoorbeeld Powerkiten of een Zeskamp. Uitdagende activiteiten die zich ook erg goed lenen voor teambuilding. Zoekt u een geschikt bedrijfsuitje dan zijn dit prima mogelijkheden om uw team te testen en te laten groeien.
Activiteiten op het strand

Wilt u voor, na of tijdens de boottocht ook nog een andere activiteit doen? Geen probleem. Wij kunnen een volledig dag of middag en avond voor uw organiseren. Leuk als teambuildingsuitje, familiebijeenkomst of voor een vrijgezellenfeest! Er is van alles mogelijk: extreme activiteiten aan het strand van Scheveningen (of andere plek), de branding trotseren in een powerboat of deelnemen aan een superleuke creatieve workshop. U kunt ook in Den Haag te voet een GPS tocht maken. Zo verkent u de stad op verschillende manieren: op het water en op het land. Wilt u ook sportief bezig zijn denk dan aan beach volleybal, kiten (super spannend!) of branding raften (ook super spannend!).
Verschillende Combinatie Deals:

Combideal 1 : Powerkiten + rondvaart = €40- per persoon
Combideal 2 : Escape room + rondvaart = €42,50- per persoon
Combideal 3 : Robinson + rondvaart = €40 per persoon
Combideal 4 : Cocktails shaken + rondvaart = €45,- per persoon

Onze Populairste Boottocht in Den Haag

De Rondvaart in Den Haag breid u eenvoudig uit met een boottocht naar Scheveningen. Lekker eten en drinken aan boord of combineer uw boottocht Den Haag met een leuke of spannende activiteit zoals een escape room of workshop aan het strand van Scheveningen. 

Kijk naar alle mogelijkheden voor een boottocht Den Haag / Scheveningen. Het is ook mogelijk om te boeken voor de bekende jaarlijks terugkerende Jazz in de gracht.

Rondvaart met Tapas

RONDVAART MET TAPAS, ONTDEK DE GRACHTEN IN DEN HAAG
Drankjes
Tapas hapjes

Rondvaart met diner

RONDVAAART MET DINER, ONTDEK DE GRACHTEN MET EEN DINER
Dinner broodjes
Dinner & drankje
Picknick boot

Rondvaart met lunch