DutchEnglishGerman

Rondvaart met Tapas

RONDVAART MET TAPAS, ONTDEK DE GRACHTEN IN DEN HAAG
0 Reviews
0.0/5
€250
Tapas 1 t/m 6 personen
€35,- (excl. boottocht)
Tapas 7 t/m 12 personen
€70,- (excl. boottocht)

Er worden nog geen kosten in rekening gebracht

Groepen

6-150 Personen

Tijdsduur

1.5 uur
0 Reviews
0.0/5
Toilet aan boord
Zwemplateau
Bluetooth speakers
Bar aan boord
Eigen muziek
Ijskoude drankjes

Belevenis

Rondvaart met tapas! Een activiteit die leuk is voor elke groep, of het nu gaat om vrienden, familie of collega’s. De boot is voorzien van een gezellige bar, waar u een keuze van drankjes kunt bestellen. Onze tapas zijn zorgvuldig samengesteld met verse en authentieke Spaanse ingrediënten. Er is zowel vegetarisch als non-vegetarisch beschikbaar. Hierdoor is het een perfecte ervaring voor iedereen die houdt van een smaakvolle maaltijd. Deze manier van het delen van uw eten zorgt voor gezelligheid en brengt u nader tot elkaar. Tapas eten in een restaurant is al leuk, maar u kan de ervaring van het eten van Tapas nog leuker maken. Door het bijvoorbeeld te combineren met een rondvaart door Den Haag of Scheveningen. Of door het te combineren met een leuke arrangement.

WAT ANDEREN ZEGGEN

Meest Recente Reviews

5/5

Total 5 Reviews

5/5
juli 27, 2022
Olga Sholderer

Nice Arrangements

We had an awesome day, the boats were clean and on time. Captains were friendly and professional. Recommend!

5/5
juli 27, 2022
Mark Kosten

Echt leuk en geweldige ervaring?

Super geregeld, duidelijke communicatie en leuke kapitein! Heerlijke middag gehad op het water met de familie!

5/5
juli 27, 2022
Xynthia van Kekem

Echt leuk en bracht ons naar een nieuw niveau

Afgelopen vrijdag met ons jonge team van collega’s een super middag gehad! Wegens Corona wel verspreid over twee boten maar dat mocht de pret niet drukken. De boten zijn mooi incl een bar, koelbox en zelfs toilet en lopend waterkraantje! We konden onze eigen muziek op zetten en hebben er een heerlijk feetje van gemaakt! Bedankt Sietse (top kaptein)!

5/5
juli 27, 2022
Kimawek

Fun puzzles & unique way to explore the city

The arrangement was nice and the events were great fun!

5/5
juli 27, 2022
Kimawek

Great experience!

It was a very nice way to explore our own city! I saw things that I never have seen

Rondvaart met tapas

Een rondvaart met tapas in Den Haag is de perfecte manier om de stad te ontdekken terwijl u geniet van een heerlijke maaltijd. Tijdens de vaartocht kunt u genieten van een prachtig uitzicht op de stad terwijl u van een selectie van Spaanse tapas geniet. De vaartocht duurt ongeveer 1,5 uur en brengt u langs de mooiste plekken van Den Haag. De boot is voorzien van een gezellige bar, waar u een keuze van drankjes kunt bestellen.

Onze tapas zijn zorgvuldig samengesteld met verse en authentieke Spaanse ingrediënten en zijn zowel vegetarisch als non-vegetarisch beschikbaar. Hierdoor is het een perfecte ervaring voor zowel vleesliefhebbers als vegetariërs. De tapas zijn samengesteld in kleine porties, zodat u tijdens de vaart genoeg ruimte overhoudt om van het uitzicht te genieten en de mooie binnenstad van Den Haag te ontdekken.

Combineer uw rondvaart met een leuke activiteiten

Een rondvaart met tapas in combinatie met leuke activiteiten van Flitz Events in Den Haag is de perfecte manier om de stad te ontdekken terwijl u geniet van een heerlijke maaltijd. Tijdens de vaartocht kunt u genieten van een prachtig uitzicht op de stad terwijl u van een selectie van Spaanse tapas geniet.

Naast de rondvaart met tapas bieden we de mogelijkheid om de activiteiten te combineren met diverse leuke activiteiten in de stad. Zoals een gps-tocht, escape room of een pubquiz. U kunt een compleet programma samenstellen voor uw groep en zorgen we voor een onvergetelijke ervaring. De combinatie van het genieten van een heerlijke maaltijd op het water met leuke activiteiten in de stad, maakt van de rondvaart met tapas een unieke en meer dan complete ervaring.

Onze Populairste Boottocht in Den Haag

De Rondvaart in Den Haag breid u eenvoudig uit met een boottocht naar Scheveningen. Lekker eten en drinken aan boord of combineer uw boottocht Den Haag met een leuke of spannende activiteit zoals een escape room of workshop aan het strand van Scheveningen. 

Kijk naar alle mogelijkheden voor een boottocht Den Haag / Scheveningen. Het is ook mogelijk om te boeken voor de bekende jaarlijks terugkerende Jazz in de gracht.

Rondvaart met Tapas

RONDVAART MET TAPAS, ONTDEK DE GRACHTEN IN DEN HAAG
Drankjes
Tapas hapjes

Rondvaart met diner

RONDVAAART MET DINER, ONTDEK DE GRACHTEN MET EEN DINER
Dinner broodjes