Select Page

SLOEPENRALLY

Vanaf 8 pers. €35,- p.p.

 1.5 uur

 8 tot 250 personen

Geheel vrijblijvend

Onze Schippers helpen u graag

clock-icon Bel ons op 070-2501429
Vandaag tot 18:00

chat-icon Stuur ons een bericht
Ga naar contactformulier

clock-icon Chat met ons

Start met chatten
Sloepenrally Den Haag

 1.5 uur  8 tot 250 personen 

Beleef De avontuurlijke sloepenrally puzzeltocht te water

Sloepen Rally Den Haag

Tijdens sloepenrally leert u Den Haag en uw scheepsmaatjes goed kennen. Boottocht Den Haag nodigt u uit voor een dag vol ontspanning èn uitdaging in een grote sloepenrally door de Haagse grachten. Tijdens deze puzzeltocht op het water ontdekt u van alles over Den Haag . Teambuilding komt hier van pas! Kom aan boord, trossen los en puzzelen maar!

Den Haag in met een sloepenrally

Met de sloepenrally beginnen we eigenlijk meteen in het water. In de grachten van Den Haag ligt een sloep te wachten. De schipper verwelkomt uw teams. Aan boord is al het benodigde spelmateriaal wat u zal helpen om verder te komen. Naast de bestuurder van de boot is de schipper ook jury en vakkundig spelleider.

In een luxe boot of met de feestelijke Heineken sloep, alles is mogelijk. Een rondvaart door Den Haag is een avontuur op zich!

In samenwerking met Flitz-events organiseren wij de sloepenrally, een van de meeste populaire vormen van een boottocht door Den Haag. Spannend en ontspannend tegelijk. U maakt een puzzeltocht door de Haagse grachten en moeten allerlei vragen beantwoorden. Wel goed opletten, anders is de boot al weer voorbij de aanwijzing die u nodig heeft. Deze boottocht door Den Haag is ook heel geschikt als teambuildingsuitje omdat samenwerking nodig is. Maar ook als vriendenuitje of voor de hele familie is de sloepenrally super leuk. De ervaren schipper die de boot bestuurt is ook meteen spelleider en jury want natuurlijk is er ook een prijs te verdienen. Haalt u op tijd de finish? Tijdens de sloepenrally vaart u in “The Roasted Peanut” of de “Heerlijk helder Heineken”, van oorsprong een reddingsboot maar volledig omgebouwd tot een luxe sloep.

Prijzen sloepenrally

Vanaf 8 pers. €35,- p.p.

Onze schippers helpen u graag

clock-icon Bel ons op 070-2501429
Vandaag tot 18:00

chat-icon Stuur ons een bericht
Ga naar contactformulier

clock-icon Chat met ons

Start met chatten

Vraag gerust naar de mogelijkheden Via 070-2501429

“Sloepenrally Den Haag leuk met familie vrienden en collega’s “

Puzzeltocht met sloepenrally Den Haag

Misschien heeft u het wel eens eerder gedaan, in een auto, op de fiets of wandelend: een puzzeltocht. Door raadsels op te lossen en opdrachten te maken, komt u steeds dichter bij de finish. Boottocht Den Haag organiseert in Zuid-Holland verrassende activiteiten voor groepen. De sloepenrally met puzzeltocht is een populaire activiteit bij allerlei gelegenheden.

De sloepenrally Den Haag

 

Zin in iets spannends, interessants en enorm gezelligs? Kijk dan eens naar de sloepenrally. Een geweldige rondvaart door Den Haag die tegelijkertijd een puzzeltocht is. U leert zo niet alleen Den Haag maar ook uw vaargenootjes goed kennen. Een heel geschikt uitje om aan teambuilding te doen. Verdeel de groep in verschillende teams om het nog spannender te maken. Onderweg moeten raadsels worden opgelost om bij de finish te kunnen komen. De schipper helpt u natuurlijk en wij zorgen er voor dat alles klaar ligt. Een mooie, comfortabel zittende sloep en al het benodigde spelmateriaal. De schipper fungeert ook als jury en professioneel spelleider.

Tijdens de tocht moeten de deelnemers raadsels oplossen en opdrachten vervullen. Neem vooral uw telefoon mee, want u zult de camera nodig hebben. Wie maakt de gekste foto? Er komen allerlei vaardigheden aan bod zodat elk teamlid een bijdrage kan leveren. Door samen te werken bereikt u meer! Zet de kennis in van de rekenaar maar ook die van de creatieveling en de strateeg. Hoewel de strijd om de eerste plek stevig kan zijn, is er ook veel ruimte voor ontspanning. Er zal heel wat worden gelachen en natuurlijk wordt er onderweg ook lekker gegeten en gedronken. 

WAT ANDEREN ZEGGEN

Meest Recente Reviews

ONTSPANNING & COMFORT

De race is spannend en enerverend, de strijd is soms hevig. Het is gelukkig maar een spelletje , maar winnen is toch ook wel heel leuk. Er is natuurlijk ook tijd genoeg voor ontspanning. De sloepen zijn met comfortabele zitplekken uitgerust. U kunt een koelbox met drinken mee krijgen en ook een heerlijk bittergarnituur bestellen. Deze strijd is gewoon ook lekker genieten.

SLOEPENRALLY IN DEN HAAG EN MEER

 

De sloepenrally kunt u goed combineren met nog andere activiteiten Scheveningen / Den Haag die Flitz-Events aanbiedt. U kunt een middag met de sloepenrally afsluiten met een barbeque bij een van de gezellige Beachclubs van Scheveningen. Of u kunt nog een activiteit hiervoor doen in Den Haag of Scheveningen, zoals een beachcamp, Robinson Crusoe of Powerkiten. Neem contact op via het contactformulier en informeer naar de mogelijkheden.

 

Samen gaan voor de oplossing

Tijdens de tocht krijgt u verschillende opdrachten die jullie gezamenlijk moeten oplossen. De vragen zijn heel divers, maar hebben vaak iets te maken met Den Haag en de omgeving. De antwoorden zijn dus overal om u heen, maar zie ze maar eens te vinden.  Maak bijvoorbeeld de meest creatieve foto van de sloepenrally. De slimme rekenaar, de 1001 feitjeskenner, de creatieveling en natuurlijk de strateeg; iedereen in uw team heeft u nodig tijdens deze spannende sloepenrace door Den Haag. De tocht duurt bij elkaar ongeveer anderhalf uur.

 

 

Faciliteiten

Toilet aan boord

Zwemplateau

Bluetooth speakers

Bar aan boord

Eigen muziek

Ijskoude drankjes

KIES ÉÉN VAN ONZE VAARROUTES

Locaties naar eigen keuze

Al genietend van het mooie weer de mooiste rondvaart routes bevaren terwijl u uitgebreid kunt genieten van een heerlijk hapje en drankje? Verken één van onze prachtige locaties vanuit een nieuw perspectief. Er is geen betere manier om al deze fantastische hoogstandjes te bekijken. Vergeet dan ook zeker uw camera niet mee te nemen om deze mooie momenten vast te leggen.

Rondvaart naar Scheveningen

Rondvaart Den Haag

Ga de mooiste architectonische hoogstandjes langs van Den Haag via de mooie oude grachten. Geniet van grachten zoals de Bierkade, Mauritskade of de Prinsessegracht.

Rondvaart naar Scheveningen

Rondvaart Delft

Ontdek de historische stad Delft vanaf het water.

Rondvaart naar Scheveningen

Scheveningen – Den Haag

Of u nu inwoner bent van Scheveningen of ergens anders woont en Scheveningen graag wil ontdekken dan is een rondvaart een perfecte activiteit.

Rondvaart naar Scheveningen

Rondvaart Zuid Holland

Zuid-Holland is een provincie dat veel water kent, wat deze locatie ideaal maakt voor een rondvaart.

ONZE POPULAIRSTE BOOTTOCHT IN DEN HAAG

Rondvaart met eten

Beleef een totale dag in Den Haag

 Verschillende dinners
 BBQ op het strand
 Onvergetelijke dag
€40,- p.p

Rondvaart met lunch

Exclusieve dag die u nooit vergeet

 Luxe broodjes
 

 Lunch & drankje
 Picknick boot
€35,- p.p

Rondvaart met tapas

Kies uit de verschillende tapas hapjes

 Drankjes
 Tapas hapjes
€40,- p.p

Rondvaart High tea

Heerlijk genieten tijdens een high tea op de boot

 Geniet van thee en hapjes
 Verschillende arrangementen
€45,- p.p

Rondvaart + activiteiten

Kies uit de verschillende activiteiten

 Ontspannen boottocht
 Compleet georganiseerd dag
€40,- p.p

Rondvaart Den Haag – Scheveningen

Vaar vanaf Den Haag centraal naar Scheveningen

 Hop on – Hop off
 Afgezet op 300 m van het strand
€20,- p.p

Contact

Wilt u meer weten over alle mogelijkheden voor een boottocht Den Haag of andere plek in Nederland? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor informatie.

2 + 10 =

Contact gegevens

070-2501429

Email
[email protected]

Adres
Schokkerweg 44
2583BJ Scheveningen

Telefonisch bereikbaar:
Maandag t/m vrijdag:
09:00 – 18:00
Zaterdag: 10:00 – 17:00
Zondag: 10:00 – 17:00