Select Page

Sloepen Rally Den haag

Beleef een avontuurlijke tocht in de grachten van Den Haag

Vraag gerust naar de mogelijkheden via 070-2501429

SLOEPEN RALLY DEN HAAG

BELEEF DE AVONTUURLIJKE  PUZZELTOCHT TER  WATER

Met een sloepenrally leer je Den Haag en je scheepsmaatjes kennen. Flitz-Events nodigt jullie uit voor een dag vol ontspanning èn uitdaging in een grote sloepenrally door de Haagse grachten. Tijdens deze puzzeltocht op het water ontdek je alles over Den Haag en test je jullie kracht om samen te werken. Kom aan boord, trossen los en puzzelen maar!

Den Haag in met een sloepenrally

Met de sloepenrally beginnen we eigenlijk meteen in het water. In de grachten van Den Haag ligt een sloep te wachten. De schipper verwelkomt jullie teams. Aan boord is al het benodigde spelmateriaal wat jullie zal helpen om verder te komen. Naast de bestuurder van de boot is de schipper ook jury en vakkundig spelleider.

In een luxe boot of met de feestelijke Heineken sloep, alles is mogelijk. Een rondvaart door Den Haag is een avontuur op zich!

SLOEPENRALLY  DEN HAAG 

SLOEPENRALLY IN DEN HAAG

6 T/M 12 PERSONEN

€ 22,50 p.p.
Boottocht door de prachtige grachten van Den Haag
Tijdsduur: 1,5 uur Optioneel:
E

Bittergarnituur €3,50 p.p.

E

Drankarrangement €10,- p.p.

E

Koelkast gevuld met ijs voor eigen drank €25,-

SLOEPENRALLY IN DEN HAAG

T/M 24 PERSONEN

€ 20,- p.p.
Boottocht door de prachtige grachten van Den Haag
Tijdsduur: 1,5 uur Optioneel:
E

Bittergarnituur €3,50 p.p.

E

Drankarrangement €10,- p.p.

E

Koelkast gevuld met ijs voor eigen drank €25,-

SLOEPENRALLY IN DEN HAAG
25+ PERSONEN

€ 17,50 p.p.
Boottocht door de prachtige grachten van Den Haag
Tijdsduur: 1,5 uur Optioneel:
E

Bittergarnituur €3,50 p.p.

E

Drankarrangement €10,- p.p.

E

Koelkast gevuld met ijs voor eigen drank €25,-

SLOEPENRALLY IN DEN HAAG

Activiteit op strand

€ 35,- p.p.
Boottocht door de prachtige grachten van Den Haag
Tijdsduur: 5 uur Optioneel:
E

Zeskamp + 17.50 p.p.

E

Escape room + 15,- p.p.

E

Powerkiten + 15,- p.p.

ONTSPANNING & COMFORT TIJDENS SLOEPENRALLY IN DEN HAAG

De race is spannend en enerverend, de strijd is soms hevig. Het is maar een spelletje , maar winnen is toch ook wel heel leuk. Er is natuurlijk ook tijd genoeg voor ontspanning. De sloepen zijn met comfortabele zitplekken uitgerust. Je kunt een koelbox met drinken mee krijgen en ook een heerlijk bitterballen garnituur bestellen. Deze strijd is gewoon ook lekker genieten.

 

 

 

Sloepenrace Den Haag leuk met familie vrienden en collega’s “

 

SLOEPENRALLY IN DEN HAAG EN MEER 

De sloepenrally kun je goed combineren met nog andere activiteiten Scheveningen / Den Haag die Flitz-Events aanbiedt. Je kunt een middag met de sloepenrally afsluiten met een barbeque bij een van de gezellige strandpaviljoens van Scheveningen. Of je kunt nog een activiteit hiervoor doen in Den Haag of Scheveningen, zoals een beachcamp. Neem contact op via het contactformulier en informeer naar de mogelijkheden.

Samen gaan voor de oplossing

Tijdens de tocht krijg je verschillende opdrachten die je gezamenlijk moet oplossen. De vragen zijn heel divers, maar hebben vaak iets te maken met Den Haag en de omgeving. De antwoorden zijn dus overal om je heen, maar zie ze maar eens te vinden. Ook moet je opdrachten doen door het fototoestel op je telefoon te gebruiken. Maak bijvoorbeeld de meest creatieve foto van de sloepenrally. De slimme rekenaar, de 1001 feitjeskenner, de creatieveling en natuurlijk de strateeg; iedereen in je team heb je nodig tijdens deze spannende sloepenrace door Den Haag. De tocht duurt bij elkaar ongeveer anderhalf uur.

SLOEPEN RALLY RALLY DEN HAAG

Wij nodigen jullie uit voor een dag vol ontspanning èn uitdaging in een grote sloepenrally door de Haagse grachten.

Rondvaart Arrangementen Den Haag

Elk programma & alle activiteiten zijn te combineren. Onze sportieve & creatieve adviseurs stellen graag het meest passende programma met en voor u samen.

BORREL BOOT DEN HAAG

Een rondvaart op een boot met lunch, hapjes en drankjes het klinkt als een chique aangelegenheid. Zo maak je het zo luxe als je zelf maar wilt. Je hoeft je alleen maar te richten op een leuke tijd met je familie, collega’s en/of vrienden.

 Contact

Heb je een vraag of opmerking over één van onze diensten? Gebruik het contact formulier.
Wilt u een bel afspraak maken, laat dat u nummer achter en vermeld bij opmerkingen dat u terug gebeld wilt worden.

Contact 

11 + 12 =

Contact gegevens

070-2501429

Email
[email protected]

Adres
Schokkerweg 44
2583BJ Scheveningen

Telefonisch bereikbaar:
Maandag t/m vrijdag:
09:00 – 18:00
Zaterdag: 10:00 – 17:00
Zondag: 12:00 – 17:00

Puzzeltocht met sloepenrally

Misschien heb je het wel eens eerder gedaan in een auto, op de fiets of wandelend: een puzzeltocht. Door raadsels op te lossen en opdrachten te maken, kom je steeds dichter bij de finish. Flitz-Events organiseert in Zuid-Holland verrassende activiteiten voor groepen. De sloepenrally met puzzeltocht is een populaire activiteit bij allerlei gelegenheden.

Rondvaart Den Haag: de sloepenrally

Zin in iets spannends, interessants en enorm gezelligs? Kijk dan eens naar de sloepenrally. Een geweldige rondvaart Den Haag die tegelijkertijd een puzzeltocht is. Je leert zo niet alleen Den Haag maar ook je vaargenootjes goed kennen. Een heel geschikt uitje om aan teambuilding te doen. Verdeel de groep in verschillende teams om het nog spannender te maken. Onderweg moeten raadsels worden opgelost om bij de finish te kunnen komen. De schipper helpt jullie natuurlijk en wij zorgen er voor dat alles klaar ligt. Een mooie, comfortabel zittende sloep en al het benodigde spelmateriaal. De schipper fungeert ook als jury en professioneel spelleider.

 

Spannend spel spelen

Tijdens de tocht moeten de deelnemers raadsels oplossen en opdrachten vervullen. Neem vooral je telefoon mee, want je zult de camera nodig hebben. Wie maakt de gekste foto? Er komen allerlei vaardigheden aan bod zodat elk teamlid een bijdrage kan leveren. Door samen te werken bereik je meer. Zet de kennis in van de rekenaar maar ook die van de creatieveling en de strateeg. Hoewel de strijd om de eerste plek stevig kan zijn, is er ook veel ruimte voor ontspanning. Er zal heel wat worden afgelachen en natuurlijk wordt er onderweg ook lekker gegeten en gedronken.

De sloepenrally

Bij aankomst ligt de sloep klaar en er is ruimte om je te verkleden als je dat wilt. Na een korte uitleg begint de tocht die zo’n anderhalf uur duurt. De sloepenrally Den Haag is eenvoudig uit te breiden met andere activiteiten. Zo kan je vooraf gezellig lunchen of na afloop heerlijk dineren. Een tussentijdse stop om een andere activiteit te doen is ook mogelijk. Natuurlijk is er voor de winnaar een leuke prijs. De tocht kan naar wens in tijd worden verlengd.

Tijdens de sloepenrally vaar je in “The Roasted Peanut”, van oorsprong een reddingsboot maar volledig omgebouwd tot een luxe sloep. Er passen met gemak 12 personen op én de boot is voorzien van comfortabele zitplekken. Er is ook ruimte voor eten en drinken. Wij verzorgen graag de drankjes maar je kunt ook een met ijs gekoelde koelkast reserveren waarin je je eigen drankjes koel kunt houden.