Select Page

Powerkiten

Powerkiten + boot varen

8 t/m 10 pers. €37,50 p.p.

Vanaf 11 pers. €35,- p.p.

Klok tijdsduur 1.5 uur

Aantal personen 2 tot 150 personen

Geheel vrijblijvend

Onze schippers helpen u graag

clock-icon Bel ons op 070-2501429

chat-icon Stuur ons een bericht

clock-icon Chat met ons

Powerkiten Den Haag
Klok tijdsduur 1.5 uur Aantal personen 2 tot 150 personen 
De ultieme uitdaing op het strand van Scheveningen

Powerkiten Scheveningen

Powerkiten of vliegeren op het strand van Scheveningen? Op zoek naar een dag met ontspanning en sportiviteit? De combinatie powerkiten en boottocht Den Haag is de ideale oplossing als u van ontspanning én beweging houdt! Genieten van het prachtige stadcentrum van Den Haag met haar rijke geschiedenis. Op een ontspannen manier vaart u langs de monumentale panden, de Koninklijke paardenstallen, gezellige kroegjes en nog veel meer mooi van Den Haag. Samen met collega’s. families en/of vrienden een lekker dagje op het strand een frisse neus halen en flink stoeien met de kites. Het strand is natuurlijke de perfecte plek om deze activiteit onder de knie te krijgen, daag jezelf uit en ga voor de wat grotere uitdagende vliegers. Actief bezig met het lichaam maar in je hoofd even lekker helemaal niks. Puur alleen genieten van het moment, staren naar de vlieger en voor de rest even helemaal niks.

Na een rondvaart door het centrum van Den Haag zetten we u af in Scheveningen. We verzamelen op het strand of bij één van de beachclubs voor een kopje koffie of wat anders lekkers, na een lekker kopje koffie of thee gaan we aan de slag op het strand. Even lekker uitwaaien tijdens het powerkiten. 

Hoe werkt het powerkiten precies

U wordt ontvangen door één van onze enthousiaste instructeurs. Onze instructeurs leggen we u van A tot Z uit hoe het powerkiten precies in zijn werk gaat. Waar moet je op letten om de vlieger onder volledige controle te krijgen, wat zijn de technieken om de kite onder controle te houden en nog veel meer! Het leuke aan powerkiten is dat het voor iedereen geschikt is! Wij maken gebruik van verschillende maten van onze Nasawings, de maten van de kites variëren tussen 1 en 4 meter. Voor ieder wat wils! De waaghalzen kunnen aan de slag met de grotere kites en voor diegenen die lekker ontspannen willen vliegeren kunnen we beginnen met een 1 meter kite. Van jong tot oud, er is een geschikte vlieger voor iedereen.

Rondvaart + Powerkiten

8 t/m 10 pers. €37,50 p.p.

Vanaf 11 pers €35 p.p.

 

Rondvaart + Powerkiten

T/m 10 pers. €37,50 p.p

V.a. 11 pers. €35,- p.p

Onze schippers helpen u graag

clock-icon Bel ons op 070-2501429
Vandaag tot 18:00

chat-icon Stuur ons een bericht
Ga naar contactformulier

clock-icon Chat met ons

Start met chatten

Vraag gerust naar de mogelijkheden Via 070-2501429

WAT ANDEREN ZEGGEN

Meest Recente Reviews

Uitje bootvaren en powerkiten

Zoals wij allemaal weten is een bedrijfsuitje organiseren altijd lastig. Het is moeilijk om iedereen tevreden te houden, daarom is dit de ideale combinatie tussen actief en non actief. Start met uw bedrijfsuitje op het strand, lekker actief met de kites aan de slag. Daag uwzelf uit en ga aan de slag met de grote kites. Lukt u het om over het strand achter te kite aan te slepen of gaat u door de juiste techniek juist de lucht in? Ga de powerkite uitdaging aan!

Even een drankje om uw energie level op peil te brengen en dan vertrekken naar één van onze boten. Eenmaal aangekomen bij de boot wordt u ontvangen door onze enthousiaste schipper. Als u aan boord stapt zult u gelijk in de ontspanningsmodus gaan, een lekker wijntje of biertje vergezelt met een lekker hapje. De ultieme ontspanning! Geef uw ogen de kost en geniet van de prachtige stad Den Haag. 

Al enthousiast geworden?

Samen met u zorgen wij voor de ideale combinatie om uw dag tot in puntjes te verzorgen. Liever onze boottocht combineren met een anderen activiteit? Dat is geen enkel probleem, de dag draait om u en uw collega’s! U mag uw dag helemaal zelf inrichten.

Faciliteiten

Toilet aan boord

Zwemplateau

Bluetooth speakers

Bar aan boord

Eigen muziek

Ijskoude drankjes

KIES ÉÉN VAN ONZE VAARROUTES

Locaties naar eigen keuze

Al genietend van het mooie weer de mooiste rondvaart routes bevaren terwijl u uitgebreid kunt genieten van een heerlijk hapje en drankje? Verken één van onze prachtige locaties vanuit een nieuw perspectief. Er is geen betere manier om al deze fantastische hoogstandjes te bekijken. Vergeet dan ook zeker uw camera niet mee te nemen om deze mooie momenten vast te leggen.

Rondvaart naar Scheveningen

Rondvaart Den Haag

Ga de mooiste architectonische hoogstandjes langs van Den Haag via de mooie oude grachten. Geniet van grachten zoals de Bierkade, Mauritskade of de Prinsessegracht.

Rondvaart naar Scheveningen

Rondvaart Delft

Ontdek de historische stad Delft vanaf het water.

Rondvaart naar Scheveningen

Scheveningen – Den Haag

Of u nu inwoner bent van Scheveningen of ergens anders woont en Scheveningen graag wil ontdekken dan is een rondvaart een perfecte activiteit.

Rondvaart naar Scheveningen

Rondvaart Zuid Holland

Zuid-Holland is een provincie dat veel water kent, wat deze locatie ideaal maakt voor een rondvaart.

ONZE POPULAIRSTE BOOTTOCHT IN DEN HAAG

Rondvaart met eten

Beleef een totale dag in Den Haag

 Verschillende dinners
 BBQ op het strand
 Onvergetelijke dag
€37,- p.p

Rondvaart met lunch

Exclusieve dag die u nooit vergeet

 Luxe broodjes
 

 Lunch & drankje
 Picknick boot
€30,- p.p

Rondvaart met tapas

Kies uit de verschillende tapas hapjes

 Drankjes
 Tapas hapjes
€40,- p.p

Rondvaart High tea

Heerlijk genieten tijdens een high tea op de boot

 Geniet van thee en hapjes
 Verschillende arrangementen
€45,- p.p

Rondvaart + activiteiten

Kies uit de verschillende activiteiten

 Ontspannen boottocht
 Compleet georganiseerd dag
€37,- p.p

Rondvaart Den Haag – Scheveningen

Vaar vanaf Den Haag centraal naar Scheveningen

 Hop on – Hop off
 Afgezet op 300 m van het strand
€15,- p.p

Contact

Wilt u meer weten over alle mogelijkheden voor een boottocht Den Haag of andere plek in Nederland? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor informatie.

11 + 15 =

Contact gegevens

070-2501429

Email
[email protected]

Adres
Schokkerweg 44
2583BJ Scheveningen

Telefonisch bereikbaar:
Maandag t/m vrijdag:
09:00 – 18:00
Zaterdag: 10:00 – 17:00
Zondag: 10:00 – 17:00