DutchEnglishGerman

Powerkiten Scheveningen

DE ULTIEME UITDAING OP HET STRAND VAN SCHEVENINGEN
0 Reviews
0.0/5
€40
Crusoe Type
Powerkiten + boot varen
8 t/m 10 pers
€42,50 p.p. (incl. boottocht)
Vanaf 11 pers
€40,- p.p. (incl. boottocht)

Er worden nog geen kosten in rekening gebracht

Groepen

2-150 Personen

Tijdsduur

3.5 uur
0 Reviews
0.0/5
Toilet aan boord
Zwemplateau
Bluetooth speakers
Bar aan boord
Eigen muziek
Ijskoude drankjes

Belevenis

Powerkiten Scheveningen op het strand? Op zoek naar een dag met ontspanning en sportiviteit? De combinatie powerkiten en boottocht Den Haag is de ideale oplossing als u van ontspanning én beweging houdt! Genieten van het prachtige stadcentrum van Den Haag met haar rijke geschiedenis. Op een ontspannen manier vaart u langs de monumentale panden, de Koninklijke paardenstallen, gezellige kroegjes en nog veel meer mooi van Den Haag. Samen met collega’s. families en/of vrienden een lekker dagje op het strand een frisse neus halen en flink stoeien met de kites. Het strand is natuurlijke de perfecte plek om deze activiteit onder de knie te krijgen, daag jezelf uit en ga voor de wat grotere uitdagende vliegers. Actief bezig met het lichaam maar in je hoofd even lekker helemaal niks. Puur alleen genieten van het moment, staren naar de vlieger en voor de rest even helemaal niks.

Na een rondvaart door het centrum van Den Haag zetten we u af in Scheveningen. We verzamelen op het strand of bij één van de beachclubs voor een kopje koffie of wat anders lekkers, na een lekker kopje koffie of thee gaan we aan de slag op het strand. Even lekker uitwaaien tijdens het powerkiten Scheveningen onder begeleiding van Flitz-Events.

Hoe werkt het powerkiten Scheveningen precies

U wordt ontvangen door één van onze enthousiaste instructeurs. Onze instructeurs leggen we u van A tot Z uit hoe het powerkiten precies in zijn werk gaat. Waar moet je op letten om de vlieger onder volledige controle te krijgen, wat zijn de technieken om de kite onder controle te houden en nog veel meer! Het leuke aan powerkiten Scheveningen is dat het voor iedereen geschikt is! Wij maken gebruik van verschillende maten van onze Nasawings, de maten van de kites variëren tussen 1 en 4 meter. Voor ieder wat wils! De waaghalzen kunnen aan de slag met de grotere kites en voor diegenen die lekker ontspannen willen vliegeren kunnen we beginnen met een 1 meter kite. Van jong tot oud, er is een geschikte vlieger voor iedereen.

WAT ANDEREN ZEGGEN

Meest Recente Reviews

5/5

Total 5 Reviews

5/5
juli 27, 2022
Olga Sholderer

Nice Arrangements

We had an awesome day, the boats were clean and on time. Captains were friendly and professional. Recommend!

5/5
juli 27, 2022
Mark Kosten

Echt leuk en geweldige ervaring?

Super geregeld, duidelijke communicatie en leuke kapitein! Heerlijke middag gehad op het water met de familie!

5/5
juli 27, 2022
Xynthia van Kekem

Echt leuk en bracht ons naar een nieuw niveau

Afgelopen vrijdag met ons jonge team van collega’s een super middag gehad! Wegens Corona wel verspreid over twee boten maar dat mocht de pret niet drukken. De boten zijn mooi incl een bar, koelbox en zelfs toilet en lopend waterkraantje! We konden onze eigen muziek op zetten en hebben er een heerlijk feetje van gemaakt! Bedankt Sietse (top kaptein)!

5/5
juli 27, 2022
Kimawek

Fun puzzles & unique way to explore the city

The arrangement was nice and the events were great fun!

5/5
juli 27, 2022
Kimawek

Great experience!

It was a very nice way to explore our own city! I saw things that I never have seen

Uitje bootvaren en powerkiten Scheveningen

Zoals wij allemaal weten is een bedrijfsuitje organiseren altijd lastig. Het is moeilijk om iedereen tevreden te houden, daarom is dit de ideale combinatie tussen actief en non actief. Start met uw bedrijfsuitje op het strand, lekker actief met de kites aan de slag. Daag uwzelf uit en ga aan de slag met de grote kites. Lukt u het om over het strand achter te kite aan te slepen of gaat u door de juiste techniek juist de lucht in? Ga de powerkite uitdaging aan!

U kunt van te voren even een drankje nemen om uw energie level op peil te brengen en dan vertrekken naar één van onze boten. Eenmaal aangekomen bij de boot wordt u ontvangen door onze enthousiaste schipper. Als u aan boord stapt zult u gelijk in de ontspanningsmodus gaan, een lekker wijntje of biertje vergezelt met een lekker hapje. De ultieme ontspanning! Geef uw ogen de kost en geniet van de prachtige stad Den Haag.

Al enthousiast geworden?
Samen met u zorgen wij voor de ideale combinatie om uw dag tot in puntjes te verzorgen. Liever onze boottocht combineren met een andere activiteit? Dat is geen enkel probleem, de dag draait helemaal om u en uw collega’s! U kunt uw dag helemaal zelf inrichten.

Onze Populairste Boottocht in Den Haag

De Rondvaart in Den Haag breid u eenvoudig uit met een boottocht naar Scheveningen. Lekker eten en drinken aan boord of combineer uw boottocht Den Haag met een leuke of spannende activiteit zoals een escape room of workshop aan het strand van Scheveningen. 

Kijk naar alle mogelijkheden voor een boottocht Den Haag / Scheveningen. Het is ook mogelijk om te boeken voor de bekende jaarlijks terugkerende Jazz in de gracht.

Rondvaart met Tapas

RONDVAART MET TAPAS, ONTDEK DE GRACHTEN IN DEN HAAG
Drankjes
Tapas hapjes

Rondvaart met diner

RONDVAAART MET DINER, ONTDEK DE GRACHTEN MET EEN DINER