DutchEnglishGerman

Jazz in de gracht

ONTDEK JAZZ IN IN DE GRACHT VAN DEN HAAG
1 Review
5.0/5
€250
Vanaf €250
per boot

Er worden nog geen kosten in rekening gebracht

Groepen

2-150 Personen

Tijdsduur

1.5 uur
1 Review
5.0/5
Toilet aan boord
Zwemplateau
Bluetooth speakers
Bar aan boord
Eigen muziek
Ijskoude drankjes

Belevenis

Jazz in de gracht! Als u houdt van Jazz muziek en unieke belevenissen dan is het evenement Jazz in de Gracht in Den Haag een evenement die u niet aan uw neus voorbij wil laten gaan. Tijdens dit evenement spelen allerlei jazzmuzikanten hun muziek op een boot. U kunt langs de kade staan kijken om dit te aanschouwen, maar zelf op het water varen tussen de muzikanten is natuurlijk een nog veel mooiere belevenis. Als u zelf niet over een boot beschikt dan huurt u bij Boottocht Den Haag heel gemakkelijk een boot, zodat u kunt genieten van de muziek op een speciale en unieke manier.

Zorg voor de perfecte dag

Jazz in de gracht is een unieke ervaring waarbij men geniet van live muziek en prachtige omgeving. De grachten in Nederland zijn bekend om hun schoonheid en historische waarde, en deze setting maakt voor een perfecte plek om te genieten van jazzmuziek. Er zijn verschillende organisaties die jazzconcerten organiseren op boten. Deze concerten zijn vaak gehouden op rivieren of kanalen, waar men kan genieten van de prachtige omgeving terwijl men luistert naar de muziek. De boot is van alle gemakken voorzien en u kunt er zelfs voor kiezen om een arrangement met hapjes en drankjes bij te bestellen. Zo heeft u geen enkele reden meer om van de boot af te komen. Vaar rond door de grachten, geniet van de muziek en het uitzicht, drink uw drankje en eet wat lekkers en geniet zo van een perfecte dag.

Jazz in de gracht

Jazz in de grachten combineren met een activiteit?

Boottochten Den Haag heeft een hele leuke samenwerking samen met Flitz-Events. Combineer uw rondvaart met 1 van de leuke activiteiten die ze aanbieden. U kunt een compleet programma samenstellen voor uw groep en zorgen we voor een onvergetelijke ervaring. De combinatie van het genieten van een heerlijke maaltijd op het water met leuke activiteiten in de stad, zoals een gps-tochtescape room of een pubquiz.

WAT ANDEREN ZEGGEN

Meest Recente Reviews

5/5

Total 5 Reviews

5/5
juli 27, 2022
Olga Sholderer

Nice Arrangements

We had an awesome day, the boats were clean and on time. Captains were friendly and professional. Recommend!

5/5
juli 27, 2022
Mark Kosten

Echt leuk en geweldige ervaring?

Super geregeld, duidelijke communicatie en leuke kapitein! Heerlijke middag gehad op het water met de familie!

5/5
juli 27, 2022
Xynthia van Kekem

Echt leuk en bracht ons naar een nieuw niveau

Afgelopen vrijdag met ons jonge team van collega’s een super middag gehad! Wegens Corona wel verspreid over twee boten maar dat mocht de pret niet drukken. De boten zijn mooi incl een bar, koelbox en zelfs toilet en lopend waterkraantje! We konden onze eigen muziek op zetten en hebben er een heerlijk feetje van gemaakt! Bedankt Sietse (top kaptein)!

5/5
juli 27, 2022
Kimawek

Fun puzzles & unique way to explore the city

The arrangement was nice and the events were great fun!

5/5
juli 27, 2022
Kimawek

Great experience!

It was a very nice way to explore our own city! I saw things that I never have seen

Onze Populairste Boottocht in Den Haag

De Rondvaart in Den Haag breid u eenvoudig uit met een boottocht naar Scheveningen. Lekker eten en drinken aan boord of combineer uw boottocht Den Haag met een leuke of spannende activiteit zoals een escape room of workshop aan het strand van Scheveningen. 

Kijk naar alle mogelijkheden voor een boottocht Den Haag / Scheveningen. Het is ook mogelijk om te boeken voor de bekende jaarlijks terugkerende Jazz in de gracht.

Rondvaart met Tapas

RONDVAART MET TAPAS, ONTDEK DE GRACHTEN IN DEN HAAG
Drankjes
Tapas hapjes

Rondvaart met diner

RONDVAAART MET DINER, ONTDEK DE GRACHTEN MET EEN DINER
Dinner broodjes