DutchEnglishGerman

Rondvaart familiedag

Rondvaart als Familiedag

Rondvaart familiedag! Is het dit jaar aan u om de familiedag te regelen? Dan hoeft u gelukkig niet meer verder te zoeken want een rondvaart als familiedag is de ideale keuze. U bent vast en zeker benieuwd wat er allemaal kan en daarom informeren wij u daar ook graag over. Een boottocht is geschikt voor minimaal 2 personen en maximaal 150. Vooraf kunt u afspreken waar u opgehaald wilt worden, of in Den Haag of in Scheveningen. Ook kunt u dan aangeven waar u graag weer afgezet wil worden.

Gidsen geven leuke informatie over de omgeving

Aan boord zijn ervaren gidsen te vinden en zo wordt de boottocht Den Haag nog meer de moeite waard. U krijgt hierdoor namelijk alle geheime en verrassende hoeken van Den Haag te zien. De mooie sfeervolle stad heeft namelijk veel leuke plekjes die u vast en zeker nog niet allemaal kent. Altijd leuk om zo wat meer over de omgeving te weten te komen, een leuk en leerzaam dagje uit met zijn allen.

Nog meer sfeer tijdens de rondvaart

De sfeer aan boord krijgt u pas echt met lekkere muziek! Ook daar zal voor gezorgd worden als u uw familiedag gaat vieren tijdens de rondvaart. Het gaat echt helemaal goedkomen als u samen een dagje gebruik gaat maken van de rondvaart. Een drankje, een hapje, een muziekje, goed weer, mooi uitzicht en alles wat u nodig hebt dichtbij. Eenvoudiger kan het niet. Dus als u dit jaar uw familiedag gaat organiseren, dan hoeft u ook niet meer verder te zoeken.

Borrelboot Den Haag

1.5 uur
8-150 PERSONEN

0

v.a. €250

Bootje varen Den Haag

1.5 uur
2-150 PERSONEN

1

v.a. €250

Party Boot

1.5 uur
6-150 PERSONEN

0

v.a. €250

sloepenrally

1.5 uur
8-250 PERSONEN

0

v.a. €250

Optioneel

Drankjes Erbij

Maak uw rondvaart compleet met ons all-in drankarrangement.
Eigen drankjkes zijn ook toegestaan!

v.a. €200, - Per boot

Zwemmen en wat drinken, alles kan aan boord!

Weer of geen weer, varen in Den Haag is altijd leuk en dat is wat u snel zal ervaren als u die keuze ook maakt. U zou eens op kunnen zoeken naar mensen die er al gebruik van hebben gemaakt en wat hun ervaring is. U zal alleen maar positieve dingen tegen komen en dat is ook wat wij ervaren. Iedereen geniet volop tijdens het varen in Den Haag. Lekker in de buitenlucht, een hapje en drankje erbij, zoveel te zien, het kan alleen maar leuk worden. De sfeer is goed en met vrolijke mensen is er volop gezelligheid!

Vragen over de rondvaart als familiedag?

Als u wat te vieren hebt, of gewoon zomaar een dagje er op uit wil, dan is een boot huren in Den Haag een goede optie. Het is namelijk een mooie stad die u vanaf het water goed kunt bekijken. Als u het leuk zou vinden kan er ook een gids mee en die kan u dan alles vertellen over hetgeen u tegenkomt onderweg. Dit is dan niet alleen een leuke dag maar ook erg leerzaam. U heeft helemaal zelf in de hand hoe u het vorm wil geven, maar wij dragen er graag aan bij dat het een leuke tocht gaat worden met de boot in Den Haag. Als u ook een boot wil huren in Den Haag dan bent u daarvoor bij ons in ieder geval aan het goede adres.

Onze Populairste Boottocht in Den Haag

De Rondvaart in Den Haag breid u eenvoudig uit met een boottocht naar Scheveningen. Lekker eten en drinken aan boord of combineer uw boottocht Den Haag met een leuke of spannende activiteit zoals een escape room of workshop aan het strand van Scheveningen. 

Kijk naar alle mogelijkheden voor een boottocht Den Haag / Scheveningen. Het is ook mogelijk om te boeken voor de bekende jaarlijks terugkerende Jazz in de gracht.

Rondvaart met Tapas

RONDVAART MET TAPAS, ONTDEK DE GRACHTEN IN DEN HAAG
Drankjes
Tapas hapjes

Rondvaart met diner

RONDVAAART MET DINER, ONTDEK DE GRACHTEN MET EEN DINER
Dinner broodjes
Dinner & drankje
Picknick boot

Rondvaart met lunch

Exclusieve dag die u nooit vergeet
Luxe broodjes
Lunch & drankje
Picknick boot

Rondvaart Scheveningen

ONTDEK DE GRACHTEN IN SCHEVENINGEN
Pendelboot
Afgezet op 300 m van het strand

Blader door de cruisefaciliteiten

Heb je nog steeds een vraag, neem dan direct contact op!

Borrelboot Den Haag
Zwemplateau
Gerelateerde Activiteiten : 0
Borrelboot Den Haag
WC aan boord
Gerelateerde Activiteiten : 0
Borrelboot Den Haag
Spoelbak
Gerelateerde Activiteiten : 0
Borrelboot Den Haag
Grote Koelkast
Gerelateerde Activiteiten : 0
Borrelboot Den Haag
Grote Bar