DutchEnglishGerman

Borrelboot Den Haag

“BORRELBOOT DEN HAAG LEUK MET FAMILIE VRIENDEN EN COLLEGA’S”
0 Reviews
0.0/5
€250
Borrelboot Basis
€30,- p.p
Borrelboot Deluxe
€35,- p.p
Borrelboot Superieur
€45,- p.p

Er worden nog geen kosten in rekening gebracht

Groepen

8-150 Personen

Tijdsduur

1.5 uur
0 Reviews
0.0/5
Bar aan boord
Bluetooth speakers
Eigen muziek
Ljskoude Drankjes
Toilet aan boord
Zwemplateau

Belevenis

De borrelboot Den Haag is een zeer toegankelijke en leuke manier van borrelen op een boot. Kies uit de verschillende hapjes voor bij de borrelboot. Zo maakt u het zo luxe als u zelf maar wilt. U hoeft zicht alleen maar te richten op een leuke tijd met uw collega’s en/of vrienden.

Gewoon lekker varen, gezellig kletsen onderweg en wat eten, dat kan natuurlijk ook. Tijdens de vaartocht is er van alles te zien en er is voldoende ruimte om eens goed bij te praten. Natuurlijk onder het genot van een drankje en lekkere borrelhapjes. Jullie varen langs de mooiste plekken van Den Haag en Scheveningen. De schipper verwelkomt jullie aan boord en zorgt dat jullie veilig door de grachten van Den Haag varen.

In een luxe borrelboot of met de feestelijke Heineken sloep, alles is mogelijk. Een rondvaart door Den Haag is een avontuur op zich! Onze boten zijn voorzien van Schipper, WC, grote koelkast & Bluetooth speakers voor eigen muziek. Hoe leuk is dat? Zo kan je heerlijk genieten van uw borrel!

Kies uit de verschillende borrelboot arrangementen:

WAT ANDEREN ZEGGEN

Meest Recente Reviews

5/5

Total 5 Reviews

5/5
juli 27, 2022
Olga Sholderer

Nice Arrangements

We had an awesome day, the boats were clean and on time. Captains were friendly and professional. Recommend!

5/5
juli 27, 2022
Mark Kosten

Echt leuk en geweldige ervaring?

Super geregeld, duidelijke communicatie en leuke kapitein! Heerlijke middag gehad op het water met de familie!

5/5
juli 27, 2022
Xynthia van Kekem

Echt leuk en bracht ons naar een nieuw niveau

Afgelopen vrijdag met ons jonge team van collega’s een super middag gehad! Wegens Corona wel verspreid over twee boten maar dat mocht de pret niet drukken. De boten zijn mooi incl een bar, koelbox en zelfs toilet en lopend waterkraantje! We konden onze eigen muziek op zetten en hebben er een heerlijk feetje van gemaakt! Bedankt Sietse (top kaptein)!

5/5
juli 27, 2022
Kimawek

Fun puzzles & unique way to explore the city

The arrangement was nice and the events were great fun!

5/5
juli 27, 2022
Kimawek

Great experience!

It was a very nice way to explore our own city! I saw things that I never have seen

Voor elk gezelschap en borrel

“Borrelboot Den Haag leuk met familie vrienden en collega’s “

De borrelboot is geschikt voor allerlei soorten gezelschappen. Varen met uw voetbalteam, met de familie, als vrijgezellenuitje of gewoon zomaar. Er zijn zoveel momenten dat er iets te vieren valt: een verjaardag, huwelijksjubileum, een kampioenschap, als bedrijfsuitje of om uw vriendengroep te trakteren op iets gezelligs. Wij verzorgen de drankjes maar dat mag u uiteraard ook zelf doen. U kunt een met ijs gekoelde koelkast huren voor op de boot en daarin uw drankjes lekker koel houden. Welke rondvaart arrangementen bieden jullie aan in Den Haag?
Beleef nu Den Haag vanaf het water! In een luxe rondvaartboot of met de feestelijke Heineken sloep, alles is mogelijk. Boottocht Den Haag heeft meer te bieden. Wat dacht u van een geheel verzorgd uitje in Den Haag? Wij hebben een breed aanbod voor groepsarrangementen voor kinderen en volwassenen. U kunt bij Boottocht Den Haag zelf de invulling van het dag/avond programma bepalen. Combineer de boottocht bijvoorbeeld met één van onze strandactiviteiten. Samen stellen wij uw perfecte boottocht samen voor een onvergetelijke ervaring.

Wat zijn de populairste rondvaarten in Den Haag?

Gezellig samen dansen op de partyboot! De partyboot is één van de populairste boottochten. Daarnaast is ook de borrelboot erg gewild. Bij alle beschikbare borrelboten is er lekker veel te kiezen. U kunt uw borrel samenstellen naar eigen smaak en visie. Als laatste de sloepenrally. Tijdens de tocht krijgt u verschillende opdrachten die jullie gezamenlijk moet oplossen. De vragen zijn heel divers, leuk en uitdagend!

Met hoeveel personen tegelijkertijd kunnen wij varen?

Onze boten zijn oneindig te vullen met gezellige mensen er is voor iedereen plaats op een boottocht in Den Haag! Voor een rondvaart zijn er boten beschikbaar van 2 tot meer dan 25 personen. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd. Er kan ook van tevoren afgesproken worden, waar in Den Haag of Scheveningen jullie groep kan worden opgehaald en weer worden afgezet.

Onze Populairste Boottocht in Den Haag

De Rondvaart in Den Haag breid u eenvoudig uit met een boottocht naar Scheveningen. Lekker eten en drinken aan boord of combineer uw boottocht Den Haag met een leuke of spannende activiteit zoals een escape room of workshop aan het strand van Scheveningen. 

Kijk naar alle mogelijkheden voor een boottocht Den Haag / Scheveningen. Het is ook mogelijk om te boeken voor de bekende jaarlijks terugkerende Jazz in de gracht.

Rondvaart met Tapas

RONDVAART MET TAPAS, ONTDEK DE GRACHTEN IN DEN HAAG