DutchEnglishGerman

Eten & Drinken

Rondvaart met eten

Als u op zoek bent naar een leuk uitje met een groep, waarbij u vooral gezellig met elkaar wil kunnen praten, dan is de rondvaart Den Haag van Boottocht Den Haag iets voor jullie!. Of u nu op zoek bent naar een uitje voor familie, vrienden of collega’s, een boottocht door de mooiste plekken van Den Haag is voor iedereen en voor elke groepssamenstelling een leuk uitje. Ontdek de stad vanuit een ander perspectief, terwijl u daarnaast lekker kan bijpraten. Ondertussen word u ook nog voorzien van eten en drinken, zodat u van alle gemakken voorzien bent.

Borrelboot Den Haag

1.5 uur
8-150 PERSONEN

0

v.a. €250

Rondvaart met Tapas

1.5 uur
6-150 PERSONEN

0

v.a. €250

Rondvaart met diner

1.5 uur
6-150 PERSONEN

0

v.a. €250

Rondvaart met lunch

1.5 uur
6-150 PERSONEN

0

v.a. €250

Optioneel

Drankjes Erbij

Maak uw rondvaart compleet met ons all-in drankarrangement.
Eigen drankjkes zijn ook toegestaan!

v.a. €200, - Per boot

Rondvaart Den Haag met eten

In de rondvaartboot van Boottocht Den Haag passen met gemak 12 personen op. Mocht u met een hele grote groep zijn dan is het ook mogelijk om meerdere boten te huren en zo met z’n allen door Den Haag te varen. Onder begeleiding van een ervaren gids ziet u niet alleen de geheime en verassende plekken, die u wellicht nog nooit hebt gezien, maar hoort u ook allerlei leuke verhalen over de stad. Natuurlijk vaart de boot ook langs het centrum van Den Haag en Scheveningen. Zo ziet u in 1,5 á 2 uur tijd de hele stad en kunt u ondertussen lekker genieten van een hapje eten en een drankje.

Type rondvaart

Bij Boottocht Den Haag kunt u verschillende rondvaarten boeken, zodat er altijd een arrangement bij zit die bij de groep past. Als het gaat om een jong gezelschap dan is de party boot door Den Haag wellicht een goed idee. Op deze boot kunt u feesten, borrelen én loungen, zodat iedereen kan kiezen wat hij of zij zelf wil doen. Daarnaast is het ook mogelijk om te gaan voor de picknick boot. Tijdens deze rondvaart kunt u zelf kiezen wat u wilt eten en drinken, zodat u de rondvaart helemaal op maat kan afstemmen. Of ga voor een borrelboot met lekkere hapjes als bittergarnituur en drankjes als bier, wijn of fris. Alle boten zijn voorzien van een muziek installatie, wc, kraan, bluetooth kabel voor het afspelen van eigen muziek en koelboxen, zodat alle drankjes lekker koud blijven.

Rondvaart Den Haag op maat

U kan bij Boottocht Den Haag geheel zelf uw culinaire boottocht in Den Haag samenstellen. De prijs verschilt per boot en de grootte van de groep, dus bekijk vooral de mogelijkheden. Neem contact op, vraag vrijblijvend een offerte aan en bespreek samen de mogelijkheden voor een boottocht met eten. Bij grotere groepen kunnen meerdere boten worden ingezet, zodat u ook met grotere groepen kan genieten van een rondvaart met eten. Daarnaast kunt u zelf uw eigen opstap plaats en eindplek bespreken. Zo zorgt u ervoor dat u dichtbij een eventuele volgende bestemming of de ontmoetingsplek bent. Een andere mogelijkheid bij Boottocht Den Haag is om deze boottocht met een van de vele andere activiteiten in en rondom Den Haag te combineren. Kies voorafgaand aan de boottocht bijvoorbeeld voor een sportieve activiteit, waarbij de groep alle energie kwijt kan. Een rustige rondvaart met eten is dan een zeer goede afsluiter van een leuke dag.

Onze Populairste Boottocht in Den Haag

De Rondvaart in Den Haag breid u eenvoudig uit met een boottocht naar Scheveningen. Lekker eten en drinken aan boord of combineer uw boottocht Den Haag met een leuke of spannende activiteit zoals een escape room of workshop aan het strand van Scheveningen. 

Kijk naar alle mogelijkheden voor een boottocht Den Haag / Scheveningen. Het is ook mogelijk om te boeken voor de bekende jaarlijks terugkerende Jazz in de gracht.

Rondvaart met Tapas

RONDVAART MET TAPAS, ONTDEK DE GRACHTEN IN DEN HAAG
Drankjes
Tapas hapjes

Rondvaart met diner

RONDVAAART MET DINER, ONTDEK DE GRACHTEN MET EEN DINER
Dinner broodjes
Dinner & drankje
Picknick boot

Rondvaart met lunch

Exclusieve dag die u nooit vergeet
Luxe broodjes
Lunch & drankje
Picknick boot

Rondvaart Scheveningen

ONTDEK DE GRACHTEN IN SCHEVENINGEN
Pendelboot
Afgezet op 300 m van het strand

Blader door de cruisefaciliteiten

Heb je nog steeds een vraag, neem dan direct contact op!

Borrelboot Den Haag
Zwemplateau
Gerelateerde Activiteiten : 0
Borrelboot Den Haag
WC aan boord
Gerelateerde Activiteiten : 0
Borrelboot Den Haag
Spoelbak
Gerelateerde Activiteiten : 0
Borrelboot Den Haag
Grote Koelkast
Gerelateerde Activiteiten : 0
Borrelboot Den Haag
Grote Bar