Select Page

Bluetooth voor eigen muziek

Toilet aan boord

Bel ons op 070-2501429

Offerte aanvraag

Rondvaart met eten

Als je op zoek bent naar een leuk uitje met een groep, waarbij je vooral gezellig met elkaar wil kunnen praten, dan is de rondvaart Den Haag van Boottocht Den Haag iets voor jou. Of je nu op zoek bent naar een uitje voor familie, vrienden of collega’s, een boottocht door de mooiste plekken van Den Haag is voor iedereen en voor elke groepssamenstelling een leuk uitje. Ontdek de stad vanuit een ander perspectief, terwijl je daarnaast lekker kan bijpraten. Ondertussen word je ook nog voorzien van eten en drinken, zodat je van alle gemakken voorzien bent.

Rondvaart Den Haag met eten

In de rondvaartboot van Boottocht Den Haag passen met gemak 12 personen op. Mocht je met een hele grote groep zijn dan is het ook mogelijk om meerdere boten te huren en zo met z’n allen door Den Haag te varen. Onder begeleiding van een ervaren gids zie je niet alleen de geheime en verassende plekken, die je wellicht nog nooit hebt gezien, maar hoor je ook allerlei leuke verhalen over de stad. Natuurlijk vaart de boot ook langs het centrum van Den Haag en Scheveningen. Zo zie je in 1,5 á 2 uur tijd de hele stad en kan je ondertussen lekker genieten van een hapje eten en een drankje.

Type rondvaart

Bij Boottocht Den Haag kan je verschillende rondvaarten boeken, zodat er altijd een arrangement bij zit die bij de groep past. Als het gaat om een jong gezelschap dan is de party boot door Den Haag wellicht een goed idee. Op deze boot kan je feesten, borrelen én loungen, zodat iedereen kan kiezen wat hij of zij zelf wil doen. Daarnaast is het ook mogelijk om te gaan voor de picknick boot. Tijdens deze rondvaart kan je zelf kiezen wat je wil eten en drinken, zodat je de rondvaart helemaal op maat kan afstemmen. Of ga voor een borrelboot met lekkere hapjes als bittergarnituur en drankjes als bier, wijn of fris. Alle boten zijn voorzien van een muziek installatie, wc, kraan, bluetooth kabel voor het afspelen van eigen muziek en koelboxen, zodat alle drankjes lekker koud blijven.

Rondvaart Den Haag op maat

Je kan bij Boottocht Den Haag zelf je culinaire boottocht in Den Haag samenstellen. De prijs verschilt per boot en de grootte van de groep, dus bekijk vooral de mogelijkheden. Neem contact op, vraag vrijblijvend een offerte aan en bespreek samen de mogelijkheden voor een boottocht met eten. Bij grotere groepen kunnen meerdere boten worden ingezet, zodat je ook met grotere groepen kan genieten van een rondvaart met eten. Daarnaast kan je zelf je eigen opstap plaats en eindplek bespreken. Zo zorg je ervoor dat je dichtbij een eventuele volgende bestemming of de ontmoetingsplek bent. Een andere mogelijkheid bij Boottocht Den Haag is om deze boottocht met een van de vele andere activiteiten in en rondom Den Haag te combineren. Kies voorafgaand aan de boottocht bijvoorbeeld voor een sportieve activiteit, waarbij de groep alle energie kwijt kan. Een rustige rondvaart met eten is dan een zeer goede afsluiter van een leuke dag.

Rondvaart
2 – 8 personen

Luxe Boottocht door de prachtige grachten van Den Haag. U kunt varen in de binnenstad, richting Binckhorst, Scheveningen, Delft of Leidschendam.

 1.5 uur

2 tot 8 personen

v.a. €20,- p.p.

Rondvaart
Vanaf 9  personen

Luxe Boottocht door de prachtige grachten van Den Haag. U kunt varen in de binnenstad, richting Binckhorst, Scheveningen, Delft of Leidschendam.

 1.5 uur

 9 tot 150 personen

v.a. €17,50 p.p.

Sloepenrally
Vanaf 6 personen

Wij nodigen jullie uit voor een dag vol ontspanning en uitdaging in een grote sloepenrally door de Haagse grachten.

 1.5 uur

 6 tot 150 personen

v.a. €25,- p.p.

Borrelboot
Vanaf 2 personen

Een luxe rondvaart op een boot inclusief drankjes,  borrelhapjes.

 1.5 uur

 2 tot 150 personen

Drank + borrelhapjes

v.a. €25,- p.p.

Optioneel

Drankjes erbij?

Maak uw rondvaart compleet met ons all-in drankarrangement.
Uiteraard kunt u ook kiezen om uw eigen drank mee te nemen.

VA €75,- Per boot

 

Meer informatie!

Bittergarnituur

Gewoon lekker varen, gezellig kletsen onderweg en wat eten, dat kan natuurlijk ook. Vaar onder het genot van drankjes, lekkere borrelhapjes of tijdens een diner.

€ 4,50 P.P.

Meer informatie!

BBQ aan het strand

Alle activiteiten zijn te combineren met een BBQ. Kies uit één van onze strandtenten voor een uw dag af te sluiten met een BBQ

al vanaf

€ 19,95

Meer informatie!

ONZE POPULAIRSTE BOOTTOCHT IN DEN HAAG

Rondvaart met eten

Beleef een totale dag in Den Haag

 Verschillende dinners
 BBQ op het strand
 Onvergetelijke dag
€37,50 p.p

Rondvaart met lunch

Exclusieve dag die u nooit vergeet

 Luxe broodjes
 

 Lunch & drankje
 Picknick boot
€25,- p.p

Rondvaart met tapas

Kies uit de verschillende tapas hapjes

 Drankjes
 Tapas hapjes
€40,- p.p

Rondvaart High tea

Heerlijk genieten tijdens een high tea op de boot

 Geniet van thee en hapjes
 Verschillende arrangementen
€45,- p.p

Rondvaart + activiteiten

Kies uit de verschillende activiteiten

 Ontspannen boottocht
 Compleet georganiseerd dag
€37,50 p.p

Rondvaart Den Haag – Scheveningen

Vaar vanaf Den Haag centraal naar Scheveningen

 Meerdere opstap plekken
 Bepaal uw eigen vaar route
€17,50 p.p

Eten en drinken aan boord van de boot

Tijdens de boottocht Den Haag, die zo’n anderhalf uur duurt, mag je zelf eten en drinken meenemen. Wij kunnen daarvoor een met ijs gekoelde koelkast regelen. Het is natuurlijk ook erg leuk zelf niets te hoeven doen maar je aan boord te laten verwennen. Wij kunnen voor alles zorgen en hebben een uitgebreide keus uit mogelijkheden. Op de website kan je verschillende arrangementen vinden maar het is ook mogelijk de boottocht Den Haag geheel naar eigen wens in te vullen. Langer varen, onderweg stoppen voor een andere activiteit of de boottocht in een andere stad organiseren. Nederland is een waterland en overal in het land zijn rivieren, meren en kanalen waar wij een boottocht kunnen verzorgen.

Boottocht Den Haag icm BBQ

De meeste boottochten duren ongeveer anderhalf uur. Mocht je langer of korter willen varen, dan is dit altijd bespreekbaar. De boottochten zijn ook goed te combineren met andere groepsactiviteiten georganiseerd door Flitz-Events. Een vrijgezellenfeest begint goed met powerkiten op het strand, met daarna een boottocht door Den Haag. Of een sloepenrace sluit je gepast af met een barbecue in een van de strandpaviljoens van Scheveningen. Informeer gerust naar de mogelijkheden om een boottocht door Den Haag te combineren met andere activiteiten van Flitz-Events .

Ga lekker onderuit en geniet terwijl onze ervaren en kundige schippers u langs de mooiste plekken vaart.

WAT ANDEREN ZEGGEN

Meest Recente Reviews

KIES ÉÉN VAN ONZE VAARROUTES

Locaties naar eigen keuze

Al genietend van het mooie weer de mooiste rondvaart routes bevaren terwijl u uitgebreid kunt genieten van een heerlijk hapje en drankje? Verken één van onze prachtige locaties vanuit een nieuw perspectief. Er is geen betere manier om al deze fantastische hoogstandjes te bekijken. Vergeet dan ook zeker uw camera niet mee te nemen om deze mooie momenten vast te leggen.

Rondvaart naar Scheveningen

Rondvaart Den Haag

Ga de mooiste architectonische hoogstandjes langs van Den Haag via de mooie oude grachten. Geniet van grachten zoals de Bierkade, Mauritskade of de Prinsessegracht.

Rondvaart naar Scheveningen

Rondvaart Delft

Zuid-Holland is een provincie dat veel water kent, wat deze locatie ideaal maakt voor een rondvaart.

Rondvaart naar Scheveningen

Scheveningen – Den Haag

Of je nu inwoner bent van Scheveningen of ergens anders woont en Scheveningen graag wil ontdekken dan is een rondvaart een perfecte activiteit.

Rondvaart naar Scheveningen

Rondvaart Zuid Holland

Zuid-Holland is een provincie dat veel water kent, wat deze locatie ideaal maakt voor een rondvaart.

Contact

Wil je meer weten over alle mogelijkheden voor een boottocht Den Haag of andere plek in Nederland? Neem gewoon eens vrijblijvend contact met ons op voor informatie.

9 + 13 =

Contact gegevens

070-2501429

Email
[email protected]

Adres
Schokkerweg 44
2583BJ Scheveningen

Telefonisch bereikbaar:
Maandag t/m vrijdag:
09:00 – 18:00
Zaterdag: 10:00 – 17:00
Zondag: 12:00 – 17:00