DutchEnglishGerman

Rondvaart Scheveningen

ONTDEK DE GRACHTEN IN SCHEVENINGEN
0 Reviews
0.0/5
€250
Rondvaart €200
per tocht
Elk volgend half uur
€50
Pendelboot
€25,- p.p

Er worden nog geen kosten in rekening gebracht

Groepen

2-150 Personen

Tijdsduur

1.5 uur
0 Reviews
0.0/5
Toilet aan boord
Zwemplateau
Bluetooth speakers
Bar aan boord
Eigen muziek
Ijskoude drankjes

Belevenis

Of u nu inwoner bent van Scheveningen of ergens anders woont en Scheveningen graag wil ontdekken dan is een rondvaart een perfecte activiteit. Met een rondvaart Scheveningen ontdekt u Scheveningen per boot en ziet u de stad op een hele andere manier. Dus ook als inwoner ziet u nieuwe en bijzondere plekken van de stad. Huur een van de verschillende boten bij Boottocht Den Haag en vaar door de grachten van Scheveningen. Een ideaal uitje met vrienden, familie of collega’s.

WAT ANDEREN ZEGGEN

Meest Recente Reviews

5/5

Total 5 Reviews

5/5
juli 27, 2022
Olga Sholderer

Nice Arrangements

We had an awesome day, the boats were clean and on time. Captains were friendly and professional. Recommend!

5/5
juli 27, 2022
Mark Kosten

Echt leuk en geweldige ervaring?

Super geregeld, duidelijke communicatie en leuke kapitein! Heerlijke middag gehad op het water met de familie!

5/5
juli 27, 2022
Xynthia van Kekem

Echt leuk en bracht ons naar een nieuw niveau

Afgelopen vrijdag met ons jonge team van collega’s een super middag gehad! Wegens Corona wel verspreid over twee boten maar dat mocht de pret niet drukken. De boten zijn mooi incl een bar, koelbox en zelfs toilet en lopend waterkraantje! We konden onze eigen muziek op zetten en hebben er een heerlijk feetje van gemaakt! Bedankt Sietse (top kaptein)!

5/5
juli 27, 2022
Kimawek

Fun puzzles & unique way to explore the city

The arrangement was nice and the events were great fun!

5/5
juli 27, 2022
Kimawek

Great experience!

It was a very nice way to explore our own city! I saw things that I never have seen

Boottocht Den Haag – Scheveningen

Ontdek de grachten in Scheveningen
Als u op zoek bent naar leuke rondvaart Scheveningen dan zit u bij Boottocht Den Haag goed. Zuid-Holland kent meerdere mooie en populaire plaatsen, waaronder Den Haag en Scheveningen. Als u beide plekken wilt zien, maar weinig tijd hebt dan is een boottocht een ideale manier om beide plaatsen te ontdekken vanuit een uniek perspectief. Vaar van Den Haag Centraal naar Scheveningen of bepaal zelf de opstapplaats in een van beide plaatsen. Zo kunt de boottocht ook goed combineren met een van de andere activiteiten van Flitz-Events in Den Haag, Scheveningen of een van de andere plaatsen in Zuid-Holland.

Scheveningen én Den Haag

Als u aan Den Haag denkt dan denkt u ook aan Scheveningen en andersom. Dat maakt een boottocht door zowel Den Haag als Scheveningen een leuke activiteit. Geniet op de boot van een hapje eten of wat te drinken, praat lekker bij met vrienden, collega’s of uw familie en kijk ook vooral goed om u heen, zodat u niets mist van het prachtige uitzicht. Den Haag en Scheveningen zijn plaatsen met veel mooie en bijzondere plekken die u niet wil missen. Ga voor een party boot, een picknick boot, een borrelboot of een sloepenrally waarbij u opdrachten uitvoert om zo Den Haag én Scheveningen te ontdekken.

Onze Populairste Boottocht in Den Haag

De Rondvaart in Den Haag breid u eenvoudig uit met een boottocht naar Scheveningen. Lekker eten en drinken aan boord of combineer uw boottocht Den Haag met een leuke of spannende activiteit zoals een escape room of workshop aan het strand van Scheveningen. 

Kijk naar alle mogelijkheden voor een boottocht Den Haag / Scheveningen. Het is ook mogelijk om te boeken voor de bekende jaarlijks terugkerende Jazz in de gracht.

Rondvaart met Tapas

RONDVAART MET TAPAS, ONTDEK DE GRACHTEN IN DEN HAAG
Drankjes
Tapas hapjes

Rondvaart met diner

RONDVAAART MET DINER, ONTDEK DE GRACHTEN MET EEN DINER