Ontdek de schoonheid van Den Haag vanaf het water bij Boottocht Den Haag!

Rondvaarten

Varen in Den Haag

Ontdek De Grachten Tijdens Één Van De Rondvaarten In Den Haag
Varen in Den Haag.Wilt u graag met de boot varen in Den Haag? Het is alleen maar fijn als dat allemaal voor u geregeld kan worden. Heeft u al enig idee wie u mee wil nemen en wanneer? Welke boot spreekt u aan en heeft u misschien wat te vieren? Het zijn veel vragen, maar wel leuke dingen waar u alvast over na kunt denken. U kunt namelijk met uw gezin varen, maar u kunt ook de hele familie meenemen, of denken aan een vrijgezellenfeest of een bedrijfsuitje. Alles is mogelijk als u met de boot wil varen in Den Haag en dan kan alles door ons geregeld worden. Al veel mensen zijn u voorgegaan en hebben wat moois geregeld en daarom willen wij u die kans ook graag aanbieden door met onze boot te varen in Den Haag.

Avond Rondvaart

1.5 uur
2-150 PERSONEN

1

Avond rondvaart: Als u op zoek bent naar een romantische avond voor u en uw partner dan is er bijna niets zo romantisch als ’s avonds met z’n tweeën rond te varen over het water. Geniet van het mooie uitzicht in Den Haag of Scheveningen met alle mooie lichtjes. Kies tijdense uw avond rondvaart voor een afspeellijst die bij deze stemming past en proost met zelfgekozen drankjes op de avond. Uiteraard kan dan een lekker hapje ook niet ontbreken op deze mooie avond. Bij Boottocht Den Haag kunt een avond rondvaart boeken voor u en uw partner of voor een grote groep tot 24 personen. Een avond rondvaart hoeft natuurlijk niet met z’n tweeën. Ook met een vriendengroep, familie of met een personeelsuitje is een avond rondvaart een geschikte activiteit.

v.a. €250

Boottocht door de grachten

1.5 uur
2-150 PERSONEN

1

Als u op zoek bent naar een boottocht door de grachten een unieke en bijzondere activiteit om te doen met vrienden of familie dan is een boottocht door de grachten een echte aanrader. Bij Boottocht Den Haag kunt u kiezen uit verschillende boottochten door de grachten van Den Haag of Scheveningen. U ziet de stad op een andere manier dan u gewend bent. Zelfs voor de inwoners van Den Haag of Scheveningen is het een unieke belevenis. U ziet alle geheime en unieke plekjes en komt meer te weten over de stad. Dat maakt de boottocht niet alleen leuk, maar ook nog eens informatief. Ondertussen kunt u genieten van diverse lekkere hapjes en drankjes.

v.a. €250

Rondvaart Zuid-Holland

1.5 uur
2-150 PERSONEN

0

Rondvaart Zuid-Holland is een provincie dat veel water kent, wat deze locatie ideaal maakt voor een rondvaart. Bij Boottocht Den Haag kunt u daarom kiezen voor verschillende rondvaarten in Zuid-Holland. Ontdek de grachten van Den Haag of Scheveningen vanaf een van de verschillende boten die u kunt huren. Of het nu gaat om een kleine of grote groep of dat u een rondvaart wil maken met familie, vrienden of uw collega’s. Daarnaast heeft u de optie om te kiezen voor een rondvaart met eten, zodat u ook nog eens het nuttige met het aangename kan verenigen. Stel uw rondvaart Zuid-Holland zelf samen en geniet van een leuke tocht.

v.a. €250

Rondvaart Scheveningen

1.5 uur
2-150 PERSONEN

0

Of u nu inwoner bent van Scheveningen of ergens anders woont en Scheveningen graag wil ontdekken dan is een rondvaart een perfecte activiteit. Met een rondvaart Scheveningen ontdekt u Scheveningen per boot en ziet u de stad op een hele andere manier. Dus ook als inwoner ziet u nieuwe en bijzondere plekken van de stad. Huur een van de verschillende boten bij Boottocht Den Haag en vaar door de grachten van Scheveningen. Een ideaal uitje met vrienden, familie of collega’s.

v.a. €250

Bootje varen Den Haag

2 uur
2-150 PERSONEN

1

Bootje varen: Als u bootje wilt varen door Den haag of de omgeving van Den Haag dan bent u aan het juiste adres. U kunt hier verschillende rondvaarten boeken, die jullie de mooiste plekken van Den Haag of Scheveningen varen. Bij bootje varen Den Haag bepaalt u zelf waar u opstapt en afstapt, welke rondvaart u wil boeken, welke hapjes en drankjes aan boord zijn en welke muziek u draait. Dat maakt een boottocht een ideale activiteit voor elke groep. Of het nu gaat om een personeelsuitje, een familie uitje of een vriendendag. Doe een rondvaart door de grachten van Den Haag en zie het centrum van Den Haag, de Mauritskade en de Bierkade vanuit een ander perspectief.

v.a. €250

Rondvaart voor 2 personen

2 uur
2-150 PERSONEN

1

Rondvaart voor 2 personen! U bent op zoek naar een leuke activiteit die u met zijn tweeën zou kunnen doen, dit is zoals u zelf weet erg lastig omdat veel activiteiten of events pas te doen zijn vanaf een x aantal personen. U bent klaar met het standaard riedeltje wat jullie al vaker hebben gedaan, de hele dag Netflix met zijn tweeën is natuurlijk hartstikke leuk maar zelfs dat gaat vervelen. Netflix, Disney en alle streaming diensten al helemaal grijs gedraaid? Wat blijft er dan over voor jullie 2? Een hotelovernachting? Wandelen door het bos? Dat kennen we zo langzamerhand allemaal wel. Loopt uw relatie goed, maar wilt u de passie en liefde nog meer vergroten? Dan is juist samen dingen doen een hele belangrijke factor om je relatie gezond te houden. Het hoeft niet te draaien om alleen een liefdes relatie, uiteraard zijn vader en dochter ook welkom of broer en zus. Het gaat erom dat jullie gezellig samen kunnen zijn op een unieke manier. Speciaal voor jullie hebben wij een rondvaart voor 2 personen ontwikkeld. Want wat is er nou fijner om met z’n tweeën een dag op stap te gaan en allerlei leuke dingen te ondernemen. Daarom hebben wij speciaal voor 2 personen een prachtige rondvaart ontwikkeld, vaar langs de bekende stukken in Den Haag zoals de Paleistuinen, Koninklijke paardenstallen maar ontdek ook met zijn tweeën personen de pittoreske stukjes van Den Haag. Achter ieder bruggetje of bochtje vind u weer een uniek stukje Den Haag. Juist omdat jullie met zijn tweeën zijn kunt u uw ogen goed de kost geven, even geen aanspraak van andere mensen maar lekker om je heen kijken en genieten van al het moois Den Haag te bieden heeft. Of hebben jullie straks meer oog voor elkaar tijdens het varen? Dat mag natuurlijk ook! De boot is geheel voor jullie beschikbaar gesteld, jullie kunnen dus echt je eigen draai er aan geven. Speel de muziek af van uw voorkeur en geniet samen van jullie favoriete tunes. Wilt u tijdens uw rondvaart genieten van hapjes en drankjes? Dit is geen enkel probleem we hebben voor de rondvaart voor 2 personen hebben we een overheerlijk hapjes en drankjes pakket beschikbaar.

v.a. €175

Party Boot

1.5 uur
6-150 PERSONEN

0

Party boot! Hoe leuk zou u het vinden als u eens wat kunt gaan doen op de party boot? Misschien bent u wel jarig, gaat u een bedrijfsuitje organiseren of een vrijgezellenfeest, alles kan. De party boot is het hele jaar door beschikbaar en voor ieder feestje geschikt! De partyboot is echt de moeite waard en daar gaat u echt geen spijt van krijgen als u die keuze ook maakt.

v.a. €250

Jazz in de gracht

1.5 uur
2-150 PERSONEN

1

Jazz in de gracht! Als u houdt van Jazz muziek en unieke belevenissen dan is het evenement Jazz in de Gracht in Den Haag een evenement die u niet aan uw neus voorbij wil laten gaan. Tijdens dit evenement spelen allerlei jazzmuzikanten hun muziek op een boot. U kunt langs de kade staan kijken om dit te aanschouwen, maar zelf op het water varen tussen de muzikanten is natuurlijk een nog veel mooiere belevenis. Als u zelf niet over een boot beschikt dan huurt u bij Boottocht Den Haag heel gemakkelijk een boot, zodat u kunt genieten van de muziek op een speciale en unieke manier.

v.a. €250

sloepenrally

1.5 uur
8-250 PERSONEN

0

Tijdens sloepenrally leert u Den Haag en uw scheepsmaatjes goed kennen. Boottocht Den Haag nodigt u uit voor een dag vol ontspanning èn uitdaging in een grote sloepenrally door de Haagse grachten. Tijdens deze puzzeltocht op het water ontdekt u van alles over Den Haag . Teambuilding komt hier van pas! Kom aan boord, trossen los en puzzelen maar!

v.a. €250

Optioneel

Drankjes-erbij-min

Drankjes Erbij

Maak uw rondvaart compleet met ons all-in drankarrangement.
Eigen drankjkes zijn ook toegestaan!

v.a. €200, - Per boot

Voordelen boot varen Den Haag

Er zijn eigenlijk alleen maar voordelen te noemen als u met de boot gaat varen in Den Haag.

  • Alle feestjes kunnen gevierd worden op onze boten. Laat u maar eens inspireren door ons uitgebreide aanbod.
  • Geschikt voor grote en kleine groepen. Vanaf 2 tot 150 personen, dus ideaal als u met uw gezin, vriendengroep, familie of met collega’s wat leuks wil doen in Den Haag.
  • Alles kan geheel naar wens worden geregeld. U geeft aan wat u wil en dan bespreken we samen met u wat wij daarin voor u kunnen betekenen.
  • U weet van tevoren waar u aan toe bent want u kunt bij ons offertes aanvragen.
  • Combineren met andere leuke uitjes kan ook, zo heeft u een hele leuke dag met alle mensen om u heen!

Heerlijk Varen In Den Haag

Weer of geen weer, varen in Den Haag is altijd leuk en dat is wat u snel zal ervaren als u die keuze ook maakt. U zou eens op kunnen zoeken naar mensen die er al gebruik van hebben gemaakt wat hun ervaring is. U zal alleen maar positieve dingen tegen komen en dat is ook wat wij ervaren. Iedereen geniet volop tijdens het varen in Den Haag. Lekker in de buitenlucht, een hapje en drankje erbij, zoveel te zien, het kan alleen maar leuk worden. De sfeer is goed en met vrolijke mensen is er volop gezelligheid!

Boot huren in Den Haag

Als u wat te vieren hebt, of gewoon zomaar een dagje er op uit wil, dan is een boot huren in Den Haag een goede optie. Het is namelijk een mooie stad die u vanaf het water goed kunt bekijken. Als u dat leuk zou vinden kan er ook een gids mee en die kan u dan alles vertellen over hetgeen u tegenkomt onderweg. Dit is dan niet alleen een leuke dag maar ook erg leerzaam. u heeft helemaal zelf in de hand hoe u het vorm wil geven, maar wij dragen er graag aan bij dat het een leuke tocht gaat worden met de boot in Den Haag. Als u ook een boot wil huren in Den Haag dan bent u daarvoor bij ons in ieder geval aan het goede adres.

Onze Populairste Boottocht in Den Haag

De Rondvaart in Den Haag breid u eenvoudig uit met een boottocht naar Scheveningen. Lekker eten en drinken aan boord of combineer uw boottocht Den Haag met een leuke of spannende activiteit zoals een escape room of workshop aan het strand van Scheveningen. 

Kijk naar alle mogelijkheden voor een boottocht Den Haag / Scheveningen. Het is ook mogelijk om te boeken voor de bekende jaarlijks terugkerende Jazz in de gracht.

Rondvaart met Tapas

RONDVAART MET TAPAS, ONTDEK DE GRACHTEN IN DEN HAAG
Drankjes
Tapas hapjes

Rondvaart met diner

RONDVAAART MET DINER, ONTDEK DE GRACHTEN MET EEN DINER
Dinner broodjes
Dinner & drankje
Picknick boot

Rondvaart met lunch

Exclusieve dag die u nooit vergeet
Luxe broodjes
Lunch & drankje
Picknick boot

Rondvaart Scheveningen

ONTDEK DE GRACHTEN IN SCHEVENINGEN
Pendelboot
Afgezet op 300 m van het strand

Varen In Den Haag

Lekker even er op uit in Den Haag, met collega’s of vrienden? Ga dan eens wat unieks doen en ga de stad bekijken vanaf de andere kant, een heel andere optie. Varen is namelijk erg leuk en u kunt lekker zitten, een drankje erbij en alleen maar rondkijken en genieten. Een leerzaam en ontspannen dagje, dat is wat u vast en zeker wel kunt gebruiken dus maak er ook eens gebruik van. Als u dit eenmaal hebt ervaren dan is de kans groot dat u er snel weer gebruik van wil maken. De sfeer is namelijk altijd goed en dat zorgt ervoor dat u een gezellige dag gaat hebben als u er met de boot op uit gaat in Den Haag.

Wat viert u tijdens het varen in Den Haag?

Het is leuk om iets te vieren, en dat kan tijdens het varen in Den Haag. Maar wat gaat u vieren? Uw verjaardag? Het zoveel jarig bestaan van uw bedrijf? Alles kan en daarom is het goed dat u eens een kijkje komt nemen wat er bij ons allemaal kan. Een lekker muziekje op de boot, dit zal zeker bijdragen aan een fijne sfeer, dan nog een hapje en drankje. Zijn er nog meer wensen? U hoeft het maar aan ons door te geven wij zullen er mee aan de slag gaan. Er kan namelijk veel geregeld worden en dan gaat u echt een mooie dag hebben met de mensen om u heen.

Boot huren in Den Haag, volop mogelijkheden

Ga eens lekker met de boot varen in Den Haag. Er zijn veel opties om een boot te huren. Bij ons kunt u snel laten informeren en dan weet u ook financieel waar u aan toe bent. Als u al een dag in uw hoofd heeft, plan hem dan snel in. U wilt er namelijk ook zeker van zijn dat u op die dag de boot bij ons kunt huren. Reserveer daarom vandaag nog en dan kunt u uitkijken naar een heerlijke dag waarbij een boot huren in Den Haag de rode draad zal zijn. Er kunnen leuke dingen omheen worden gepland en ook daar informeren we u graag over.

Vragen over boot varen Den Haag?

Het kan natuurlijk heel goed dat u vragen hebt over de optie boot varen in Den Haag. Goed om dan contact met ons op te nemen, wij kunnen uw vragen namelijk direct beantwoorden. Misschien heeft u al in gedachten wanneer u met de boot wil varen en vraagt u zich af met hoeveel personen het kan. Of wilt u graag weten welke boot beschikbaar is of wat de kosten zijn? Wij staan voor u klaar en zullen alle vragen snel beantwoorden. Bij ons kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen en dan hopen wij u binnenkort te mogen verwelkomen op onze mooie boten in Den Haag. Varen is namelijk de moeite waard, u gaat zoveel moois zien en samen genieten!

KIES ÉÉN VAN ONZE VAARROUTES

Locaties naar eigen keuze

Al genietend van het mooie weer onder het genot van een hapje en drankje de mooiste routes bevaren van Den Haag? Verken één van onze prachtige locaties vanuit een nieuw perspectief. Er is geen betere manier om al deze fantastische hoogstandjes te bekijken. Vergeet dan ook zeker uw camera niet mee te nemen om deze mooie momenten vast te leggen. Genieten gegarandeerd!

WAT ANDEREN ZEGGEN

Meest Recente Reviews

5/5

Total 5 Reviews

Nice Arrangements

We had an awesome day, the boats were clean and on time. Captains were friendly and professional. Recommend!

boot tocht den haag logo
Olga Sholderer
5/5

Echt leuk en geweldige ervaring?

Super geregeld, duidelijke communicatie en leuke kapitein! Heerlijke middag gehad op het water met de familie!

boot tocht den haag logo
Mark Kosten
5/5

Echt leuk en bracht ons naar een nieuw niveau

Afgelopen vrijdag met ons jonge team van collega’s een super middag gehad! Wegens Corona wel verspreid over twee boten maar dat mocht de pret niet drukken. De boten zijn mooi incl een bar, koelbox en zelfs toilet en lopend waterkraantje! We konden onze eigen muziek op zetten en hebben er een heerlijk feetje van gemaakt! Bedankt Sietse (top kaptein)!

boot tocht den haag logo
Xynthia van Kekem
5/5

Fun puzzles & unique way to explore the city

The arrangement was nice and the events were great fun!

boot tocht den haag logo
Kimawek
5/5

Great experience!

It was a very nice way to explore our own city! I saw things that I never have seen

boot tocht den haag logo
Kimawek
5/5