Select Page

Varen in Den Haag

ONTDEK DE GRACHTEN TIJDENS ÉÉN VAN DE RONDVAARTEN IN DEN HAAG

Varen in Den Haag.Wilt u graag met de boot varen in Den Haag? Het is alleen maar fijn als dat allemaal voor u geregeld kan worden. Heeft u al enig idee wie u mee wil nemen en wanneer? Welke boot spreekt u aan en heeft u misschien wat te vieren? Het zijn veel vragen, maar wel leuke dingen waar u alvast over na kunt denken. U kunt namelijk met uw gezin varen, maar u kunt ook de hele familie meenemen, of denken aan een vrijgezellenfeest of een bedrijfsuitje. Alles is mogelijk als u met de boot wil varen in Den Haag en dan kan alles door ons geregeld worden. Al veel mensen zijn u voorgegaan en hebben wat moois geregeld en daarom willen wij u die kans ook graag aanbieden door met onze boot te varen in Den Haag.

Voordelen boot varen Den Haag

Er zijn eigenlijk alleen maar voordelen te noemen als u met de boot gaat varen in Den Haag.

  • Alle feestjes kunnen gevierd worden op onze boten. Laat u maar eens inspireren door ons uitgebreide aanbod.
  • Geschikt voor grote en kleine groepen. Vanaf 2 tot 150 personen, dus ideaal als u met uw gezin, vriendengroep, familie of met collega’s wat leuks wil doen in Den Haag.
  • Alles kan geheel naar wens worden geregeld. U geeft aan wat u wil en dan bespreken we samen met u wat wij daarin voor u kunnen betekenen.
  • U weet van tevoren waar u aan toe bent want u kunt bij ons offertes aanvragen.
  • Combineren met andere leuke uitjes kan ook, zo heeft u een hele leuke dag met alle mensen om u heen!

Partyboot
Vanaf 6 personen

Iets te vieren? Vier uw feestje op de Partyboot in Den Haag. De party boot is het jaar door beschikbaar en voor ieder feestje geschikt!

Klok tijdsduur 1.5 uur

Aantal personen 6 tot 150 personen

v.a. €175,- per boot.

Varen in Den Haag
Vanaf 6  personen

Luxe Boottocht door de prachtige grachten van Den Haag. U kunt varen in de binnenstad, richting Binckhorst, Scheveningen, Delft of Leidschendam.

Klok tijdsduur 1.5 uur

Aantal personen 6 tot 150 personen

v.a. €175,- per boot

Sloepenrally
Vanaf 6 personen

Wij nodigen u uit voor een dag vol ontspanning en uitdaging in een grote sloepenrally door de Haagse grachten.

Klok tijdsduur 1.5 uur

Aantal personen 6 tot 150 personen

v.a. €30,- p.p.

Borrelboot
Vanaf 6 personen

Een luxe rondvaart op een boot inclusief drankjes, borrelhapjes.

Klok tijdsduur 1.5 uur

Aantal personen 2 tot 150 personen

WijnglasDrank + borrelhapjes

v.a. €30,- p.p.

Optioneel

Drankjes erbij?

Maak uw rondvaart compleet met ons all-in drankarrangement.
Eigen drankjes zijn ook toegestaan!

V.a. €75,- Per boot

 

Meer informatie!

Bittergarnituur

Gewoon lekker varen, gezellig kletsen onderweg en wat eten, dat kan natuurlijk ook. Vaar onder het genot van drankjes, lekkere borrelhapjes.

€ 4,50 P.P.

Meer informatie!

BBQ aan het strand

Kies uit één van onze strandtenten voor een uw dag af te sluiten met een BBQ.

Al vanaf

€ 19,95

Meer informatie!

ONZE POPULAIRSTE BOOTTOCHT IN DEN HAAG

Rondvaart met eten

Beleef een totale dag in Den Haag

 Verschillende dinners
 BBQ op het strand
 Onvergetelijke dag
€37,- p.p

Rondvaart met lunch

Exclusieve dag die u nooit vergeet

 Luxe broodjes
 

 Lunch & drankje
 Picknick boot
€30,- p.p

Rondvaart met tapas

Kies uit de verschillende tapas hapjes

 Drankjes
 Tapas hapjes
€40,- p.p

Rondvaart High tea

Heerlijk genieten tijdens een high tea op de boot

 Geniet van thee en hapjes
 Verschillende arrangementen
€45,- p.p

Rondvaart + activiteiten

Kies uit de verschillende activiteiten

 Ontspannen boottocht
 Compleet georganiseerd dag
€37,- p.p

Rondvaart Den Haag – Scheveningen

Vaar vanaf Den Haag centraal naar Scheveningen

 Hop on – Hop off
 Afgezet op 300 m van het strand
€15,- p.p

HEERLIJK VAREN IN DEN HAAG

Weer of geen weer, varen in Den Haag is altijd leuk en dat is wat u snel zal ervaren als u die keuze ook maakt. U zou eens op kunnen zoeken naar mensen die er al gebruik van hebben gemaakt wat hun ervaring is. U zal alleen maar positieve dingen tegen komen en dat is ook wat wij ervaren. Iedereen geniet volop tijdens het varen in Den Haag. Lekker in de buitenlucht, een hapje en drankje erbij, zoveel te zien, het kan alleen maar leuk worden. De sfeer is goed en met vrolijke mensen is er volop gezelligheid!

Boot huren in Den Haag

Als u wat te vieren hebt, of gewoon zomaar een dagje er op uit wil, dan is een boot huren in Den Haag een goede optie. Het is namelijk een mooie stad die u vanaf het water goed kunt bekijken. Als u dat leuk zou vinden kan er ook een gids mee en die kan u dan alles vertellen over hetgeen u tegenkomt onderweg. Dit is dan niet alleen een leuke dag maar ook erg leerzaam. u heeft helemaal zelf in de hand hoe u het vorm wil geven, maar wij dragen er graag aan bij dat het een leuke tocht gaat worden met de boot in Den Haag. Als u ook een boot wil huren in Den Haag dan bent u daarvoor bij ons in ieder geval aan het goede adres.

WAT ANDEREN ZEGGEN

Meest Recente Reviews

Varen in DEN HAAG 

Lekker even er op uit in Den Haag, met collega’s of vrienden? Ga dan eens wat unieks doen en ga de stad bekijken vanaf de andere kant, een heel andere optie. Varen is namelijk erg leuk en u kunt lekker zitten, een drankje erbij en alleen maar rondkijken en genieten. Een leerzaam en ontspannen dagje, dat is wat u vast en zeker wel kunt gebruiken dus maak er ook eens gebruik van. Als u dit eenmaal hebt ervaren dan is de kans groot dat u er snel weer gebruik van wil maken. De sfeer is namelijk altijd goed en dat zorgt ervoor dat u een gezellige dag gaat hebben als u er met de boot op uit gaat in Den Haag.

Wat viert u tijdens het varen in Den Haag?

Het is leuk om iets te vieren, en dat kan tijdens het varen in Den Haag. Maar wat gaat u vieren? Uw verjaardag? Het zoveel jarig bestaan van uw bedrijf? Alles kan en daarom is het goed dat u eens een kijkje komt nemen wat er bij ons allemaal kan. Een lekker muziekje op de boot, dit zal zeker bijdragen aan een fijne sfeer, dan nog een hapje en drankje. Zijn er nog meer wensen? U hoeft het maar aan ons door te geven wij zullen er mee aan de slag gaan. Er kan namelijk veel geregeld worden en dan gaat u echt een mooie dag hebben met de mensen om u heen.

Boot huren in Den Haag, volop mogelijkheden

Ga eens lekker met de boot varen in Den Haag. Er zijn veel opties om een boot te huren. Bij ons kunt u snel laten informeren en dan weet u ook financieel waar u aan toe bent. Als u al een dag in uw hoofd heeft, plan hem dan snel in. U wilt er namelijk ook zeker van zijn dat u op die dag de boot bij ons kunt huren. Reserveer daarom vandaag nog en dan kunt u uitkijken naar een heerlijke dag waarbij een boot huren in Den Haag de rode draad zal zijn. Er kunnen leuke dingen omheen worden gepland en ook daar informeren we u graag over.

Vragen over boot varen Den Haag?

Het kan natuurlijk heel goed dat u vragen hebt over de optie boot varen in Den Haag. Goed om dan contact met ons op te nemen, wij kunnen uw vragen namelijk direct beantwoorden. Misschien heeft u al in gedachten wanneer u met de boot wil varen en vraagt u zich af met hoeveel personen het kan. Of wilt u graag weten welke boot beschikbaar is of wat de kosten zijn? Wij staan voor u klaar en zullen alle vragen snel beantwoorden. Bij ons kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen en dan hopen wij u binnenkort te mogen verwelkomen op onze mooie boten in Den Haag. Varen is namelijk de moeite waard, u gaat zoveel moois zien en samen genieten!

Vrijgezellenfeest op de boottocht / rondvaart door den haag

Op zoek naar een Rondvaart in Den Haag? Vragen? Bel ons op 070-2501429

KIES ÉÉN VAN ONZE VAARROUTES

Locaties naar eigen keuze

Al genietend van het mooie weer de mooiste rondvaart routes bevaren terwijl u uitgebreid kunt genieten van een heerlijk hapje en drankje? Verken één van onze prachtige locaties vanuit een nieuw perspectief. Er is geen betere manier om al deze fantastische hoogstandjes te bekijken. Vergeet dan ook zeker uw camera niet mee te nemen om deze mooie momenten vast te leggen.

Rondvaart naar Scheveningen

Rondvaart Den Haag

Ga de mooiste architectonische hoogstandjes langs van Den Haag via de mooie oude grachten. Geniet van grachten zoals de Bierkade, Mauritskade of de Prinsessegracht.

Rondvaart naar Scheveningen

Rondvaart Delft

Ontdek de historische stad Delft vanaf het water.

Rondvaart naar Scheveningen

Scheveningen – Den Haag

Of u nu inwoner bent van Scheveningen of ergens anders woont en Scheveningen graag wil ontdekken dan is een rondvaart een perfecte activiteit.

Rondvaart naar Scheveningen

Rondvaart Zuid Holland

Zuid-Holland is een provincie dat veel water kent, wat deze locatie ideaal maakt voor een rondvaart.

Contact

Wilt u meer weten over alle mogelijkheden voor een boottocht Den Haag of andere plek in Nederland? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

6 + 11 =

Contact gegevens

070-2501429

Email
[email protected]

Adres
Schokkerweg 44
2583BJ Scheveningen

Telefonisch bereikbaar:
Maandag t/m vrijdag:
09:00 – 18:00
Zaterdag: 10:00 – 17:00
Zondag: 10:00 – 17:00