DutchEnglishGerman

Party Boot

PARTY BOOT ! IETS TE VIEREN? VIER UW FEESTJE OP DE PARTYBOOT IN DEN HAAG
0 Reviews
0.0/5
€250
Partyboot €250
per tocht
Elk volgend half uur
€50

Er worden nog geen kosten in rekening gebracht

Groepen

6-150 Personen

Tijdsduur

1.5 uur
0 Reviews
0.0/5
Toilet aan boord
Zwemplateau
Bluetooth speakers
Bar aan boord
Eigen muziek
Ijskoude drankjes

Belevenis

Party boot! Hoe leuk zou u het vinden als u eens wat kunt gaan doen op de party boot? Misschien bent u wel jarig, gaat u een bedrijfsuitje organiseren of een vrijgezellenfeest, alles kan. De party boot is het hele jaar door beschikbaar en voor ieder feestje geschikt! De partyboot is echt de moeite waard en daar gaat u echt geen spijt van krijgen als u die keuze ook maakt.

Feest op de party boot

Of het nou gaat over een vrijgezellenfeest, uw verjaardag of wat anders, u kunt alles vieren op onze party boot. Een goed moment om daarom iedereen uit te nodigen en stil te staan bij de mooie momenten in het leven.

U hebt toch altijd wel wat te vieren, u bedenkt vast wel iets en dan kunnen wij onze party boot daar op aanpassen. Daarbij kunt u uiteraard ook uw wensen doorgeven en dan gaan wij voor u aan de slag om alles te regelen.

Volop sfeer en gezelligheid

Het is altijd gezellig op de party boot. Wij kunnen u daar alles over vertellen maar het zou nog veel leuker zijn als u het samen met vrienden, collega’s en anderen mag ervaren. Wat u ook te vieren hebt, op de party boot kan alles zo geregeld en ingedeeld worden dat het aan uw wensen voldoet. Maak er daarom ook snel werk van zodat u wat moois hebt om naar uit te kijken en dat gaat helemaal goedkomen als u de foto’s van de party boten al hebt gezien.

Iedereen heeft plezier, onder het genot van een hapje en drankje, wat muziek, dansen, praten, alles gaat voor u geregeld worden. Het zal aan uw wensen voldoen, dus kijk er maar naar uit en regel het alvast!

WAT ANDEREN ZEGGEN

Meest Recente Reviews

5/5

Total 5 Reviews

5/5
juli 27, 2022
Olga Sholderer

Nice Arrangements

We had an awesome day, the boats were clean and on time. Captains were friendly and professional. Recommend!

5/5
juli 27, 2022
Mark Kosten

Echt leuk en geweldige ervaring?

Super geregeld, duidelijke communicatie en leuke kapitein! Heerlijke middag gehad op het water met de familie!

5/5
juli 27, 2022
Xynthia van Kekem

Echt leuk en bracht ons naar een nieuw niveau

Afgelopen vrijdag met ons jonge team van collega’s een super middag gehad! Wegens Corona wel verspreid over twee boten maar dat mocht de pret niet drukken. De boten zijn mooi incl een bar, koelbox en zelfs toilet en lopend waterkraantje! We konden onze eigen muziek op zetten en hebben er een heerlijk feetje van gemaakt! Bedankt Sietse (top kaptein)!

5/5
juli 27, 2022
Kimawek

Fun puzzles & unique way to explore the city

The arrangement was nice and the events were great fun!

5/5
juli 27, 2022
Kimawek

Great experience!

It was a very nice way to explore our own city! I saw things that I never have seen

Vragen over de party boot?

“Iets te vieren? Vier uw feestje op de partyboot in Den Haag “
Uiteraard is het mogelijk om uw vragen over de party boot aan ons te stellen. U weet dan direct waar u aan toe bent en reserveren kan ook. Maar bent u eerst benieuwd naar de kosten, wat het per persoon kost en wat u dan allemaal krijgt? Stel uw vraag dan snel aan ons want wij zitten er klaar voor om deze te beantwoorden.

U gaat er echt geen spijt van krijgen als u dit jaar het feest gaat vieren op een van onze party boten. Dit wordt het moment waar u naar uit gaat kijken en waar u echt van gaat genieten als het zover is. Ook zal u allemaal nog lang nagenieten want dit is echt een geweldige keuze om te feesten.

Party boot den haag

Het organiseren van een feest op een partyboot in Den Haag is een unieke en onvergetelijke manier om een speciale gelegenheid te vieren. Of het nu gaat om een verjaardag, een bedrijfsfeest of een huwelijksreceptie, een partyboot biedt de perfecte setting voor een onvergetelijk feest.

De partyboten in Den Haag zijn uitgerust met moderne faciliteiten en entertainment-opties, waaronder een muziek- en geluidssysteem, een bar en ruimte voor dans. Sommige boten beschikken zelfs over een veranda en een zonnedek voor een adembenemend uitzicht over de stad en de haven.

Bovendien bieden partyboten in Den Haag de flexibiliteit om het feest op maat te maken voor uw specifieke wensen en eisen. De organisatoren kunnen samenwerken met u om een uniek feestprogramma samen te stellen, met een grote keuze aan entertainment, eten en drank.

Met een partyboot in Den Haag, bent u verzekerd van een onvergetelijke ervaring voor u en uw gasten. Dankzij de unieke locatie aan het water, de moderne faciliteiten en de professionele organisatie, zal uw feest een onvergetelijke herinnering worden voor iedereen.

boek nu een partyboot in Den haag voor uw volgende feest en ervaar zelf de unieke sfeer aan het water.

Flitz-events

Boottochtdenhaag.nl biedt een unieke manier om een bedrijfsfeest te vieren met hun partyboten in samenwerking met Flitz-Events.
Deze prachtige boten zijn uitgerust met moderne faciliteiten en entertainment-opties, waaronder een muziek- en geluidssysteem, een bar en ruimte voor dans. Flitz-Events zorgt voor een professionele organisatie en kan u helpen bij het op maat maken van een uniek feestprogramma, met keuze uit diverse entertainment, eten en drankjes opties.
Met een partyboot van Boottochtdenhaag.nl en de expertise van Flitz-Events, is uw bedrijfsfeest gegarandeerd een onvergetelijke en succesvolle ervaring voor u en uw collega's.

 

Onze Populairste Boottocht in Den Haag

De Rondvaart in Den Haag breid u eenvoudig uit met een boottocht naar Scheveningen. Lekker eten en drinken aan boord of combineer uw boottocht Den Haag met een leuke of spannende activiteit zoals een escape room of workshop aan het strand van Scheveningen. 

Kijk naar alle mogelijkheden voor een boottocht Den Haag / Scheveningen. Het is ook mogelijk om te boeken voor de bekende jaarlijks terugkerende Jazz in de gracht.

Rondvaart met Tapas

RONDVAART MET TAPAS, ONTDEK DE GRACHTEN IN DEN HAAG
Drankjes