DutchEnglishGerman

Bubble voetbal

GEWAPEND MET DE BUBBLE VOETBAL GAAN JULLIE DE STRIJD AAN!
0 Reviews
0.0/5
€35
Crusoe Type
Bubble voetbal + Rondvaart
Vanaf 8 pers.
€40,- p.p. (incl. boottocht)
Vanaf 25 pers
€35 p.p. (incl. boottocht)

Er worden nog geen kosten in rekening gebracht

Groepen

6-150 Personen

Tijdsduur

2.5 uur
0 Reviews
0.0/5
Toilet aan boord
Zwemplateau
Bluetooth speakers
Bar aan boord
Eigen muziek
Ijskoude drankjes

Belevenis

Bubble voetbal een hilarische activiteit om samen te doen!
Bent u op zoek naar een dagje actie, avontuur en ontspanning? Dan is een de combinatie bubbel voetbal en boottocht Den Haag een ideale combi.
Van ontspanning naar hilariteit! Wat wilt u nog meer!?
Bubble voetbal de activiteit om je lekker te laten gaan en flink aan die lach spieren te werken!

Wat is bubble voetbal?

Eigenlijk zegt de naam het al: Bubble voetbal, voetballen in een grote opblaas bal. Het is een unieke en spannende activiteit waarbij deelnemers in speciale bubbels spelen. Beschermt door deze opblaas bal mogen jullie gerust je collega, vrienden of familie een flinke duw geven!
Bubble voetbal een spectaculaire variant van voetbal, de spelers hijsen zich in een grote opblaasbal en gaan de strijd met elkaar aan.
De bal dient als bescherming maar ook tegelijkertijd als wapen om uw tegenstanders onderuit te beuken.
Het is een fysieke uitdaging die jullie zeker willen uitgaan! Naast deze fysieke uitdaging is het ook een hilarische uitdaging, rennen, duwen, scoren, koprollen etc. dit staat garant voor lachen! Het is een geweldige manier om plezier te hebben met familie en vrienden, en het is ook populair voor teambuilding-evenementen en feestjes. Dit kan allemaal worden georganiseerd door Flitz-Events.
Tijdens het bubbel voetballen neem je het op tegen een ander team, het team met de meeste punten wint deze hilarische activiteit! Uiteraard is er voor de winnaar een leuke overwinningsprijs om het nog even extra in te wrijven bij je tegenstanders.

Deze activiteiten als bedrijfsuitje?

U wilt graag een dag waarbij u al uw collega’s een plezier doet, het blijft altijd lastig om te zorgen voor een bedrijfsuitje waar iedereen blij van wordt. Vandaar is deze combinatie speciaal voor u verzonnen. Ontspanning en hilariteit! Een combi waar vrijwel iedereen gelukkig van wordt.
Ontspannen voor diegenen die hiervan houden en actief zijn voor diegenen die daar van houden.

Enthousiast geworden? Neem dan snel contact met ons contact op!
We maken er samen een prachtige dag van!

WAT ANDEREN ZEGGEN

Meest Recente Reviews

5/5

Total 5 Reviews

5/5
juli 27, 2022
Olga Sholderer

Nice Arrangements

We had an awesome day, the boats were clean and on time. Captains were friendly and professional. Recommend!

5/5
juli 27, 2022
Mark Kosten

Echt leuk en geweldige ervaring?

Super geregeld, duidelijke communicatie en leuke kapitein! Heerlijke middag gehad op het water met de familie!

5/5
juli 27, 2022
Xynthia van Kekem

Echt leuk en bracht ons naar een nieuw niveau

Afgelopen vrijdag met ons jonge team van collega’s een super middag gehad! Wegens Corona wel verspreid over twee boten maar dat mocht de pret niet drukken. De boten zijn mooi incl een bar, koelbox en zelfs toilet en lopend waterkraantje! We konden onze eigen muziek op zetten en hebben er een heerlijk feetje van gemaakt! Bedankt Sietse (top kaptein)!

5/5
juli 27, 2022
Kimawek

Fun puzzles & unique way to explore the city

The arrangement was nice and the events were great fun!

5/5
juli 27, 2022
Kimawek

Great experience!

It was a very nice way to explore our own city! I saw things that I never have seen

Bedrijfsuitje Boottocht Den Haag + Cocktail shaken:

Het hele jaar hard gewerkt aan uw bedrijf? Uw collega’s alles gegeven om het bedrijf te laten groeien en innoveren? Dan is het tijd voor een beloning! De ideale combinatie is natuurlijk wel de ultieme ontspanningsdag. Tijdens de boottocht even informeel het jaar kunnen bespreken en even uw collega’s in het zonnetje te zetten. Samen op stap om even niet aan werk te denken dat is een belangrijke factor die u naast collegialiteit hard nodig hebt! Gaan u en uw collega’s buiten werk ook op een leuke manier om? Dit zorgt voor extra versterking tussen elkaar, zo zullen jullie gezamenlijk nog meer stappen kunnen zetten en nog meer knopen doorhakken!

Vrijgezellenfeest Boottocht Den Haag + Cocktail shaken

Tijdens een vrijgezellenfeest mogen er een aantal factoren natuurlijk niet ontbreken: Gezelligheid, lachen, genieten en natuurlijk een hoop drank! Aangezien dit programma zich daar helemaal op aangepast heeft is dit een echte aanrader voor een vrijgezellenfeest!
We starten het feest op de boot of hebben jullie het liever andersom? Voor Flitz-Events is dat geen enkel probleem. Start met een gezellige workshop en zet feestje door op de boot! Samen met jullie als organisatoren maken we er een echte knal vrijgezellenfeest van. Een vrijgezellenfeest wordt (als het goed is) maar één keer georganiseerd dus dat betekent dat dit extra goed moet zijn!

Liever een ander programma of andere indeling?
Samen met u zorgen wij voor de meeste leuke indeling van uw vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje. Geef uw wensen door en wij passen ons hier op aan.

Onze Populairste Boottocht in Den Haag

De Rondvaart in Den Haag breid u eenvoudig uit met een boottocht naar Scheveningen. Lekker eten en drinken aan boord of combineer uw boottocht Den Haag met een leuke of spannende activiteit zoals een escape room of workshop aan het strand van Scheveningen. 

Kijk naar alle mogelijkheden voor een boottocht Den Haag / Scheveningen. Het is ook mogelijk om te boeken voor de bekende jaarlijks terugkerende Jazz in de gracht.

Rondvaart met Tapas

RONDVAART MET TAPAS, ONTDEK DE GRACHTEN IN DEN HAAG
Drankjes