DutchEnglishGerman

Rondvaart bedrijfsuitje

Rondvaart als bedrijfsuitje

Hoe leuk is het als u met collega’s eens wat anders kunt doen dan werken? Wat dacht u van een leuke rondvaart regio Den Haag als bedrijfsuitje? Dit is echt de moeite waard en al veel bedrijven zijn u voorgegaan en zij vinden het echt een aanrader. Het is daarom goed dat u er eens naar gaat kijken en de kans is heel groot dat u snel overtuigd bent en er ook gebruik van wil maken. Het kan wel eens lastig zijn om ieder jaar wat unieks te bedenken als bedrijfsuitje, maar vanaf nu is dat geen probleem meer. Dit is namelijk echt de moeite waard want een rondvaart is ontspanning, een hapje en drankje erbij en u bent eens op een andere manier onder elkaar. Niet continu aan het werk maar gewoon even wat leuks met collega’s tijdens het bedrijfsuitje.

Gezelligheid tijdens de rondvaart

Tijdens een rondvaart zien wij alleen maar gezelligheid terugkeren. U leert elkaar eens op een andere manier kennen en dan is de rondvaart een goede keuze als bedrijfsuitje. U bent lekker buiten, ziet veel om u heen, er wordt als u dat wenst het een en ander verteld over hetgeen wat er onderweg te zien is. Verder wordt er voor een hapje en drankje gezorgd en hoeft u alleen maar te genieten. Er kunnen veel mensen mee dus ook voor het hele bedrijf kan dit een geschikt bedrijfsuitje zijn. Informeer bij ons vrijblijvend naar de mogelijkheden om na te gaan wat er voor opties zijn voor uw bedrijf.

Regel jij dit jaar het bedrijfsuitje?

Heeft u dit jaar de opdracht gekregen om het bedrijfsuitje te organiseren? Dit is uw kans om er wat leuks van te maken. U wilt graag iets doen wat iedereen leuk vindt. Lekker in de buitenlucht en dan een hapje en drankje, wat is er dan beter dan een rondvaart? U gaat veel zien, hebt altijd wat te bespreken en dat is echt leuk als bedrijfsuitje.

Rondvaart met Tapas

1.5 uur
6-150 PERSONEN

0

v.a. €250

Rondvaart met lunch

1.5 uur
6-150 PERSONEN

0

v.a. €250

Rondvaart Scheveningen

1.5 uur
2-150 PERSONEN

0

v.a. €250

Optioneel

Drankjes Erbij

Maak uw rondvaart compleet met ons all-in drankarrangement.
Eigen drankjkes zijn ook toegestaan!

v.a. €200, - Per boot

Een leuk dagje uit met uw collega’s

Ga gezellig een dagje met collega’s op stap tijdens het bedrijfsuitje. Lekker om u heen kijken, leuke dingen bespreken, elkaar op een andere manier leren kennen, dat is wat het voordeel is voor u als u hier uw bedrijfsuitje gaat regelen. De rondvaart zorgt er namelijk voor dat er sprake is van een aangename en gezellige sfeer. Iedereen zal het hier naar zijn/haar zin hebben!

Vragen over de rondvaart als bedrijfsuitje

Als u gebruik wil maken van de rondvaart als bedrijfsuitje dan kunt u hier altijd vrijblijvend informatie opvragen. Wij staan voor u klaar als u meer wilt weten over de opties qua dagen en de tijden. Ook als u een offerte wilt dan kunnen wij deze voor u maken. Zorg dat u er op tijd bij bent en dit jaar een leuk bedrijfsuitje gaat regelen dankzij onze rondvaart! U gaat er samen nog lang van nagenieten, maar eerst maar eens de datum plannen en samen uitkijken naar dit leuke uitje.

Onze Populairste Boottocht in Den Haag

De Rondvaart in Den Haag breid u eenvoudig uit met een boottocht naar Scheveningen. Lekker eten en drinken aan boord of combineer uw boottocht Den Haag met een leuke of spannende activiteit zoals een escape room of workshop aan het strand van Scheveningen. 

Kijk naar alle mogelijkheden voor een boottocht Den Haag / Scheveningen. Het is ook mogelijk om te boeken voor de bekende jaarlijks terugkerende Jazz in de gracht.

Rondvaart met Tapas

RONDVAART MET TAPAS, ONTDEK DE GRACHTEN IN DEN HAAG
Drankjes
Tapas hapjes

Rondvaart met diner

RONDVAAART MET DINER, ONTDEK DE GRACHTEN MET EEN DINER
Dinner broodjes
Dinner & drankje
Picknick boot

Rondvaart met lunch

Exclusieve dag die u nooit vergeet
Luxe broodjes
Lunch & drankje
Picknick boot

Rondvaart Scheveningen

ONTDEK DE GRACHTEN IN SCHEVENINGEN
Pendelboot
Afgezet op 300 m van het strand

Blader door de cruisefaciliteiten

Heb je nog steeds een vraag, neem dan direct contact op!

Rondvaart met Tapas
Zwemplateau
Gerelateerde Activiteiten : 0
Rondvaart met Tapas
WC aan boord
Gerelateerde Activiteiten : 0
Rondvaart met Tapas
Spoelbak
Gerelateerde Activiteiten : 0
Rondvaart met Tapas
Grote Koelkast
Gerelateerde Activiteiten : 0
Rondvaart met Tapas
Grote Bar
Gerelateerde Activiteiten : 0
Rondvaart met Tapas
bluetooth speaker
Gerelateerde Activiteiten : 0

KIES ÉÉN VAN ONZE VAARROUTES

Locaties naar eigen keuze

Al genietend van het mooie weer onder het genot van een hapje en drankje de mooiste routes bevaren van Den Haag? Verken één van onze prachtige locaties vanuit een nieuw perspectief. Er is geen betere manier om al deze fantastische hoogstandjes te bekijken. Vergeet dan ook zeker uw camera niet mee te nemen om deze mooie momenten vast te leggen. Genieten gegarandeerd!