DutchEnglishGerman

rondvaart vrijgezellenfeest

Rondvaart vrijgezellenfeest

Rondvaart vrijgezellenfeest! Heeft u dit jaar een vrijgezellenfeest te organiseren? Dan kunt u gebruik maken van de rondvaart in Den Haag. Dit is een leuke boottocht en daar gaat iedereen echt van genieten. Het enige wat u hoeft te doen is er op tijd bij zijn, dan kunt u het zelf ook ervaren. Een mooie rondvaart regio Den Haag en dan nog eens lekker feesten, hapjes en drankjes voor het vrijgezellenfeest kunnen ook geregeld worden, dus voor u is het nu even regelen en dan zelf ook volop meegenieten en feesten natuurlijk!

Feesten tijdens uw rondvaart vrijgezellenfeest op de boot

Het is alleen al een groot feest als u van de grote boot gebruik maakt en nog meer als u dan voor een vrijgezellenfeest kiest wat u hier gaat vieren. Zorg dat u er ook op tijd bij bent zodat u er zeker van bent dat de boot op de betreffende datum nog vrij is. U gaat het namelijk allemaal erg naar uw zin krijgen als u de rondvaart gaat ervaren. U komt veel meer over de regio te weten, maar ook is het een originele manier om een vrijgezellenfeest te vieren. Als u het mag regelen, dan zou u het toch wel weten inmiddels? U zal er echt geen spijt van krijgen want dit is het beste feest wat u iemand kan geven! Alles voor een goed feest is op de boot aanwezig dus zorg dat u het ook gaat regelen.

Vrijgezellenfeest vieren op de boot

Alleen maar leuk dat u de kans hebt om het vrijgezellenfeest te regelen deze keer en dan kunt u natuurlijk wat origineels bedenken. Misschien bent u al langere tijd aan het zoeken en dat kan dan nou stoppen want een vrijgezellenfeest vieren op de boot is het beste wat u kunt doen. Gun iemand een bijzonder en origineel vrijgezellenfeest en dan kunt zelf ook volop mee genieten. U kunt er bij ons snel achter komen wat er binnen uw budget past en dan komen wij er wel uit!

Borrelboot Den Haag

1.5 uur
8-150 PERSONEN

0

v.a. €250

Rondvaart Zuid-Holland

1.5 uur
2-150 PERSONEN

0

v.a. €250

Party Boot

1.5 uur
6-150 PERSONEN

0

v.a. €250

sloepenrally

1.5 uur
8-250 PERSONEN

0

v.a. €250

Optioneel

Drankjes Erbij

Maak uw rondvaart compleet met ons all-in drankarrangement.
Eigen drankjkes zijn ook toegestaan!

v.a. €200, - Per boot

Volop sfeer en gezelligheid

Sfeer en gezelligheid, dat is wat u echt gaat ervaren tijdens het vrijgezellenfeest op de boot! Zorg daarom ook dat u de rondvaart snel vast gaat leggen. U weet misschien al wanneer het plaats kan vinden en dan is het juist een goede reden om dat nu alvast te plannen. U weet dan ook zeker dat het vrij is en dan kunt u heerlijk van de rondvaart genieten met zijn allen. Een mooi moment waar u naar uit gaat kijken. Ervaar zelf hoe fijn het is om lekker te feesten in de buitenlucht tijdens de rondvaart!

Vragen over de rondvaart en het vrijgezellenfeest?

Als u nog vragen heeft over de rondvaart en het vrijgezellenfeest, benader ons dan. Wij staan voor u klaar om alle vragen te beantwoorden. Ook kunt u direct reserveren en dan zorgen wij ervoor dat alles voor u in orde wordt gemaakt.

Onze Populairste Boottocht in Den Haag

De Rondvaart in Den Haag breid u eenvoudig uit met een boottocht naar Scheveningen. Lekker eten en drinken aan boord of combineer uw boottocht Den Haag met een leuke of spannende activiteit zoals een escape room of workshop aan het strand van Scheveningen. 

Kijk naar alle mogelijkheden voor een boottocht Den Haag / Scheveningen. Het is ook mogelijk om te boeken voor de bekende jaarlijks terugkerende Jazz in de gracht.

Rondvaart met Tapas

RONDVAART MET TAPAS, ONTDEK DE GRACHTEN IN DEN HAAG
Drankjes
Tapas hapjes

Rondvaart met diner

RONDVAAART MET DINER, ONTDEK DE GRACHTEN MET EEN DINER
Dinner broodjes
Dinner & drankje
Picknick boot

Rondvaart met lunch

Exclusieve dag die u nooit vergeet
Luxe broodjes
Lunch & drankje
Picknick boot

Rondvaart Scheveningen

ONTDEK DE GRACHTEN IN SCHEVENINGEN
Pendelboot
Afgezet op 300 m van het strand

Blader door de cruisefaciliteiten

Heb je nog steeds een vraag, neem dan direct contact op!

Borrelboot Den Haag
Zwemplateau
Gerelateerde Activiteiten : 0
Borrelboot Den Haag
WC aan boord
Gerelateerde Activiteiten : 0
Borrelboot Den Haag
Spoelbak
Gerelateerde Activiteiten : 0
Borrelboot Den Haag
Grote Koelkast
Gerelateerde Activiteiten : 0
Borrelboot Den Haag
Grote Bar