Ontdek de schoonheid van Den Haag vanaf het water bij Boottocht Den Haag!

Rondvaart vrijgezellenfeest

Rondvaart vrijgezellenfeest

Rondvaart vrijgezellenfeest! Heeft u dit jaar een vrijgezellenfeest te organiseren? Dan kunt u gebruik maken van de rondvaart in Den Haag. Dit is een leuke boottocht en daar gaat iedereen echt van genieten. Het enige wat u hoeft te doen is er op tijd bij zijn, dan kunt u het zelf ook ervaren. Een mooie rondvaart regio Den Haag en dan nog eens lekker feesten, hapjes en drankjes voor het vrijgezellenfeest kunnen ook geregeld worden, dus voor u is het nu even regelen en dan zelf ook volop meegenieten en feesten natuurlijk!

Feesten tijdens uw rondvaart vrijgezellenfeest op de boot

Het is alleen al een groot feest als u van de grote boot gebruik maakt en nog meer als u dan voor een vrijgezellenfeest kiest wat u hier gaat vieren. Zorg dat u er ook op tijd bij bent zodat u er zeker van bent dat de boot op de betreffende datum nog vrij is. U gaat het namelijk allemaal erg naar uw zin krijgen als u de rondvaart gaat ervaren. U komt veel meer over de regio te weten, maar ook is het een originele manier om een vrijgezellenfeest te vieren. Als u het mag regelen, dan zou u het toch wel weten inmiddels? U zal er echt geen spijt van krijgen want dit is het beste feest wat u iemand kan geven! Alles voor een goed feest is op de boot aanwezig dus zorg dat u het ook gaat regelen.

Vrijgezellenfeest vieren op de boot

Alleen maar leuk dat u de kans hebt om het vrijgezellenfeest te regelen deze keer en dan kunt u natuurlijk wat origineels bedenken. Misschien bent u al langere tijd aan het zoeken en dat kan dan nou stoppen want een vrijgezellenfeest vieren op de boot is het beste wat u kunt doen. Gun iemand een bijzonder en origineel vrijgezellenfeest en dan kunt zelf ook volop mee genieten. U kunt er bij ons snel achter komen wat er binnen uw budget past en dan komen wij er wel uit!

Borrelboot Den Haag

1.5 uur
8-150 PERSONEN

0

De borrelboot Den Haag is een zeer toegankelijke en leuke manier van borrelen op een boot. Tijdens de vaartocht kunt u genieten van een prachtig uitzicht op de stad terwijl u een hapje en een drankje nuttigt. Kies uit de verschillende hapjes voor bij de borrelboot. Zo maakt u het zo luxe als u zelf maar wilt. U hoeft zich alleen maar te richten op een leuke tijd met uw collega’s en/of vrienden. Gewoon lekker varen, gezellig kletsen onderweg en wat eten, dat kan natuurlijk ook. Tijdens de vaartocht is er van alles te zien en er is voldoende ruimte om eens goed bij te praten. Natuurlijk onder het genot van een drankje en lekkere borrelhapjes. Jullie varen langs de mooiste plekken van Den Haag en Scheveningen. De schipper verwelkomt jullie aan boord en zorgt dat jullie veilig door de grachten varen. In een luxe borrelboot of met de feestelijke Heineken sloep, alles is mogelijk. Een rondvaart door Den Haag is een avontuur op zich! Onze boten zijn voorzien van Schipper, WC, grote koelkast & Bluetooth speakers voor eigen muziek. Hoe leuk is dat? Zo kunt u heerlijk genieten van uw borrel!

v.a. €250

Rondvaart Zuid-Holland

1.5 uur
2-150 PERSONEN

0

Rondvaart Zuid-Holland is een provincie dat veel water kent, wat deze locatie ideaal maakt voor een rondvaart. Bij Boottocht Den Haag kunt u daarom kiezen voor verschillende rondvaarten in Zuid-Holland. Ontdek de grachten van Den Haag of Scheveningen vanaf een van de verschillende boten die u kunt huren. Of het nu gaat om een kleine of grote groep of dat u een rondvaart wil maken met familie, vrienden of uw collega’s. Daarnaast heeft u de optie om te kiezen voor een rondvaart met eten, zodat u ook nog eens het nuttige met het aangename kan verenigen. Stel uw rondvaart Zuid-Holland zelf samen en geniet van een leuke tocht.

v.a. €250

Party Boot

1.5 uur
6-150 PERSONEN

0

Party boot! Hoe leuk zou u het vinden als u eens wat kunt gaan doen op de party boot? Misschien bent u wel jarig, gaat u een bedrijfsuitje organiseren of een vrijgezellenfeest, alles kan. De party boot is het hele jaar door beschikbaar en voor ieder feestje geschikt! De partyboot is echt de moeite waard en daar gaat u echt geen spijt van krijgen als u die keuze ook maakt.

v.a. €250

sloepenrally

1.5 uur
8-250 PERSONEN

0

Tijdens sloepenrally leert u Den Haag en uw scheepsmaatjes goed kennen. Boottocht Den Haag nodigt u uit voor een dag vol ontspanning èn uitdaging in een grote sloepenrally door de Haagse grachten. Tijdens deze puzzeltocht op het water ontdekt u van alles over Den Haag . Teambuilding komt hier van pas! Kom aan boord, trossen los en puzzelen maar!

v.a. €250

Optioneel

Drankjes-erbij-min

Drankjes Erbij

Maak uw rondvaart compleet met ons all-in drankarrangement.
Eigen drankjkes zijn ook toegestaan!

v.a. €200, - Per boot

Volop sfeer en gezelligheid

Sfeer en gezelligheid, dat is wat u echt gaat ervaren tijdens het vrijgezellenfeest op de boot! Zorg daarom ook dat u de rondvaart snel vast gaat leggen. U weet misschien al wanneer het plaats kan vinden en dan is het juist een goede reden om dat nu alvast te plannen. U weet dan ook zeker dat het vrij is en dan kunt u heerlijk van de rondvaart genieten met zijn allen. Een mooi moment waar u naar uit gaat kijken. Ervaar zelf hoe fijn het is om lekker te feesten in de buitenlucht tijdens de rondvaart!

Vragen over de rondvaart en het vrijgezellenfeest?

Als u nog vragen heeft over de rondvaart en het vrijgezellenfeest, benader ons dan. Wij staan voor u klaar om alle vragen te beantwoorden. Ook kunt u direct reserveren en dan zorgen wij ervoor dat alles voor u in orde wordt gemaakt.

Onze Populairste Boottocht in Den Haag

De Rondvaart in Den Haag breid u eenvoudig uit met een boottocht naar Scheveningen. Lekker eten en drinken aan boord of combineer uw boottocht Den Haag met een leuke of spannende activiteit zoals een escape room of workshop aan het strand van Scheveningen. 

Kijk naar alle mogelijkheden voor een boottocht Den Haag / Scheveningen. Het is ook mogelijk om te boeken voor de bekende jaarlijks terugkerende Jazz in de gracht.

Rondvaart met Tapas

RONDVAART MET TAPAS, ONTDEK DE GRACHTEN IN DEN HAAG
Drankjes
Tapas hapjes

Rondvaart met diner

RONDVAAART MET DINER, ONTDEK DE GRACHTEN MET EEN DINER
Dinner broodjes
Dinner & drankje
Picknick boot

Rondvaart met lunch

Exclusieve dag die u nooit vergeet
Luxe broodjes
Lunch & drankje
Picknick boot

Rondvaart Scheveningen

ONTDEK DE GRACHTEN IN SCHEVENINGEN
Pendelboot
Afgezet op 300 m van het strand

KIES ÉÉN VAN ONZE VAARROUTES

Locaties naar eigen keuze

Al genietend van het mooie weer onder het genot van een hapje en drankje de mooiste routes bevaren van Den Haag? Verken één van onze prachtige locaties vanuit een nieuw perspectief. Er is geen betere manier om al deze fantastische hoogstandjes te bekijken. Vergeet dan ook zeker uw camera niet mee te nemen om deze mooie momenten vast te leggen. Genieten gegarandeerd!

WAT ANDEREN ZEGGEN

Meest Recente Reviews

5/5

Total 5 Reviews

Nice Arrangements

We had an awesome day, the boats were clean and on time. Captains were friendly and professional. Recommend!

boot tocht den haag logo
Olga Sholderer
5/5

Echt leuk en geweldige ervaring?

Super geregeld, duidelijke communicatie en leuke kapitein! Heerlijke middag gehad op het water met de familie!

boot tocht den haag logo
Mark Kosten
5/5

Echt leuk en bracht ons naar een nieuw niveau

Afgelopen vrijdag met ons jonge team van collega’s een super middag gehad! Wegens Corona wel verspreid over twee boten maar dat mocht de pret niet drukken. De boten zijn mooi incl een bar, koelbox en zelfs toilet en lopend waterkraantje! We konden onze eigen muziek op zetten en hebben er een heerlijk feetje van gemaakt! Bedankt Sietse (top kaptein)!

boot tocht den haag logo
Xynthia van Kekem
5/5

Fun puzzles & unique way to explore the city

The arrangement was nice and the events were great fun!

boot tocht den haag logo
Kimawek
5/5

Great experience!

It was a very nice way to explore our own city! I saw things that I never have seen

boot tocht den haag logo
Kimawek
5/5