DutchEnglishGerman

Avond Rondvaart

ONTDEK DE GRACHTEN IN DE AVOND
1 Review
5.0/5
€250
Rondvaart €250
per tocht
Elk volgend half uur
€50

Er worden nog geen kosten in rekening gebracht

Groepen

2-150 Personen

Tijdsduur

1.5 uur
1 Review
5.0/5
Toilet aan boord
Zwemplateau
Bluetooth speakers
Bar aan boord
Eigen muziek
Ijskoude drankjes

Belevenis

Avond rondvaart: Als u op zoek bent naar een romantische avond voor u en uw partner dan is er bijna niets zo romantisch als ’s avonds met z’n tweeën rond te varen over het water. Geniet van het mooie uitzicht in Den Haag of Scheveningen met alle mooie lichtjes. Kies tijdense uw avond rondvaart voor een afspeellijst die bij deze stemming past en proost met zelfgekozen drankjes op de avond. Uiteraard kan dan een lekker hapje ook niet ontbreken op deze mooie avond. Bij Boottocht Den Haag kunt een avond rondvaart boeken voor u en uw partner of voor een grote groep tot 24 personen. Een avond rondvaart hoeft natuurlijk niet met z’n tweeën. Ook met een vriendengroep, familie of met een personeelsuitje is een avond rondvaart een geschikte activiteit.

Avond rondvaart beleven?

Op zoek naar een onvergetelijke ervaring? Boek dan een avondrondvaart langs de oevers van onze prachtige rivieren. Bij ons kunt u genieten van de adembenemende zonsondergang terwijl u langs de stadsverlichting vaart. Onze professionele schippers zorgen ervoor dat u een comfortabele en veilige vaart heeft. U kunt genieten van de rustige vaart terwijl u de drukte van de stad achter u laat. Bovendien bieden wij een grote keuze aan drankjes en hapjes aan boord. Onze avondrondvaarten zijn geschikt voor zowel grote groepen en gezinnen als een gezellig tochtje met zijn tweeeën.

Onze avondrondvaarten zijn ideaal voor een romantisch uitje, een familie-uitje of zelfs een bedrijfsuitje. Ervaar de stad op een unieke manier en boek nu uw avondrondvaart. Wij garanderen u een onvergetelijke ervaring.

Avond Rondvaart

Uw avond rondvaart combineren?

Op zoek naar een unieke manier om de stad te ontdekken? Boek dan nu onze avondrondvaart in combinatie met een leuke activiteit. Bij ons kunt u genieten van een prachtige avondrondvaart langs de oevers van onze rivieren, gecombineerd met een leuke activiteit van Flitz-Events zoals bijvoorbeeld een gps-tocht of een ipad-tour. De avondrondvaarten met activiteiten van Flitz-Events zijn ideaal voor een actief uitje, een teambuilding activiteit of zelfs een bedrijfsuitje. Ervaar de stad op een unieke manier en boek nu uw avondrondvaart met activiteit. Wij garanderen u een onvergetelijke ervaring.

WAT ANDEREN ZEGGEN

Meest Recente Reviews

5/5

Total 5 Reviews

5/5
juli 27, 2022
Olga Sholderer

Nice Arrangements

We had an awesome day, the boats were clean and on time. Captains were friendly and professional. Recommend!

5/5
juli 27, 2022
Mark Kosten

Echt leuk en geweldige ervaring?

Super geregeld, duidelijke communicatie en leuke kapitein! Heerlijke middag gehad op het water met de familie!

5/5
juli 27, 2022
Xynthia van Kekem

Echt leuk en bracht ons naar een nieuw niveau

Afgelopen vrijdag met ons jonge team van collega’s een super middag gehad! Wegens Corona wel verspreid over twee boten maar dat mocht de pret niet drukken. De boten zijn mooi incl een bar, koelbox en zelfs toilet en lopend waterkraantje! We konden onze eigen muziek op zetten en hebben er een heerlijk feetje van gemaakt! Bedankt Sietse (top kaptein)!

5/5
juli 27, 2022
Kimawek

Fun puzzles & unique way to explore the city

The arrangement was nice and the events were great fun!

5/5
juli 27, 2022
Kimawek

Great experience!

It was a very nice way to explore our own city! I saw things that I never have seen

Onze Populairste Boottocht in Den Haag

De Rondvaart in Den Haag breid u eenvoudig uit met een boottocht naar Scheveningen. Lekker eten en drinken aan boord of combineer uw boottocht Den Haag met een leuke of spannende activiteit zoals een escape room of workshop aan het strand van Scheveningen. 

Kijk naar alle mogelijkheden voor een boottocht Den Haag / Scheveningen. Het is ook mogelijk om te boeken voor de bekende jaarlijks terugkerende Jazz in de gracht.

Rondvaart met Tapas

RONDVAART MET TAPAS, ONTDEK DE GRACHTEN IN DEN HAAG
Drankjes
Tapas hapjes

Rondvaart met diner

RONDVAAART MET DINER, ONTDEK DE GRACHTEN MET EEN DINER