Select Page

Borrelboot Den haag

Ontdek de grachten tijdens in Den Haag

Vraag gerust naar de mogelijkheden via 070-2501429

hET GEZElLIGSTE UITJE OP HET WATER

BELEEF DE BORRELBOOT DOOR GRACHTEN VAN DEN HAAG

Een rondvaart op een boot met diner, het klinkt als een chique aangelegenheid. Maar als jij gelijk denkt aan Jack en Rose die aan boord van de Titanic langs de luxe dinertafels lopen zit je ver van de waarheid. Een borrelboot is een zeer toegankelijke en leuke manier van dineren op een boot. Vaak kun je zelf het soort diner uitzoeken, of alleen hapjes voor bij de borrel. Zo maak je het zo luxe als je zelf maar wilt. Je hoeft je alleen maar te richten op een leuke tijd met je familie en/of vrienden.

In een luxe boot of met de feestelijke Heineken sloep, alles is mogelijk. Een rondvaart door Den Haag is een avontuur op zich!

BORRELBOOT DEN HAAG LEUK MET FAMILIE VRIENDEN EN COLLEGA’S

BOOTTOCHT / RONDVAART DEN HAAG

6 T/M 12 PERSONEN

€ 22,50 p.p.
Boottocht door de prachtige grachten van Den Haag
Tijdsduur: 1,5 uur Optioneel:
E

Bittergarnituur €3,50 p.p.

E

Drankarrangement €10,- p.p.

E

Koelkast gevuld met ijs voor eigen drank €25,-

BOOTTOCHT / RONDVAART DEN HAAG

T/M 24 PERSONEN

€ 20,- p.p.
Boottocht door de prachtige grachten van Den Haag
Tijdsduur: 1,5 uur Optioneel:
E

Bittergarnituur €3,50 p.p.

E

Drankarrangement €10,- p.p.

E

Koelkast gevuld met ijs voor eigen drank €25,-

BOOTTOCHT / RONDVAART DEN HAAG
25+ PERSONEN

€ 17,50 p.p.
Boottocht door de prachtige grachten van Den Haag
Tijdsduur: 1,5 uur Optioneel:
E

Bittergarnituur €3,50 p.p.

E

Drankarrangement €10,- p.p.

E

Koelkast gevuld met ijs voor eigen drank €25,-

BOOTTOCHT / RONDVAART DEN HAAG
Activiteit op strand

€ 35,- p.p.
Boottocht door de prachtige grachten van Den Haag
Tijdsduur: 5 uur Optioneel:
E

Zeskamp + 17.50 p.p.

E

Escape room + 15,- p.p.

E

Powerkiten + 15,- p.p.

GENIET VAN EEN MOOI BORRELBOOT MET DINNER

Er zijn allerlei plekken in Nederland waar de borrelboot beschikbaar is voor jouw rondvaart met diner. Misschien vind je het leuk om in jouw bekende stad een mooie rondvaart te maken terwijl je ondertussen geniet van een heerlijk diner. Aan de andere kant is een rondvaart door een plaats die je nog niet kent een perfecte manier om er eens kijkje te nemen. En ondertussen krijg je ook nog een allerlei heerlijke delicatessen voorgeschoteld, waarbij er mooie combinaties worden gemaakt van passende hapjes en drankjes.

Verken Den Haag op het water

U kunt op verschillende plekken opstappen op de borrelboot in de grachten van Den Haag . Dat is natuurlijk niet zo gek, want Nederland is een echt waterland en je kunt via onze rivieren en kanalen prachtige rondvaarten maken. En vanaf het water kun je Den Haag en bekenden plekken vanuit een uniek perspectief zien. Vanaf de borrelboot kun je mooie moderne architectuur van deze hippe stad bewonderen terwijl je heerlijk aan het dineren bent op de boot.

VOOR ELK GEZELSCHAP EN FEESTJE 

De borrelboot is geschikt voor allerlei soorten gezelschappen. Varen met je voetbalteam, met de familie, als vrijgezellenuitje of gewoon zomaar. Er zijn zoveel momenten dat er iets te vieren valt: een verjaardag, huwelijksjubileum, een kampioenschap, als bedrijfsuitje of om je vriendengroep te trakteren op iets gezelligs. Wij verzorgen de drankjes maar dat mag je ook zelf doen. Je kunt een met ijs gekoelde koelkast huren voor op de boot en daarin je drankjes lekker koel houden.

Varen Den Haag als gezellig uitje

Gewoon lekker varen, gezellig kletsen onderweg en wat eten, dat kan natuurlijk ook. Leuk om met de hele familie te doen of als uitstapje tijdens een huwelijksfeest. Tijdens de vaartocht is er van alles te zien en er is voldoende ruimte om eens goed bij te praten. Natuurlijk onder het genot van een kopje koffie met gebak, lekkere borrelhapjes of tijdens een dinertje. Jullie varen langs de mooiste plekken van Den Haag en Scheveningen. De schipper verwelkomt jullie aan boord en zorgt dat jullie veilig door de grachten van Den Haag varen.

SLOEPEN RALLY RALLY DEN HAAG

Wij nodigen jullie uit voor een dag vol ontspanning èn uitdaging in een grote sloepenrally door de Haagse grachten.

Rondvaart Arrangementen Den Haag

Elk programma & alle activiteiten zijn te combineren. Onze sportieve & creatieve adviseurs stellen graag het meest passende programma met en voor u samen.

BORREL BOOT DEN HAAG

Een rondvaart op een boot met lunch, hapjes en drankjes het klinkt als een chique aangelegenheid. Zo maak je het zo luxe als je zelf maar wilt. Je hoeft je alleen maar te richten op een leuke tijd met je familie, collega’s en/of vrienden.

 Contact

Heb je een vraag of opmerking over één van onze diensten? Gebruik het contact formulier.
Wilt u een bel afspraak maken, laat dat u nummer achter en vermeld bij opmerkingen dat u terug gebeld wilt worden.

Contact

3 + 15 =

Contact gegevens

070-2501429

Email
[email protected]

Adres
Schokkerweg 44
2583BJ Scheveningen

Telefonisch bereikbaar:
Maandag t/m vrijdag:
09:00 – 18:00
Zaterdag: 10:00 – 17:00
Zondag: 12:00 – 17:00

Het diner op de boot

Bij alle beschikbare borrelboten is er lekker veel te kiezen. Je kunt vaak je diner samenstellen naar eigen smaak en visie. Ga je met een grote familie dineren op de boot? Kies dan voor een uitgebreide rijsttafel. Zijn jullie de hort met je voetbalteam? Ga voor de barbecue, of kies pizza. Er zijn tegenwoordig vaak ook sushi-arrangementen, of nog unieker: lokale culinaire specialiteiten. Houd je het liever wat simpeler? Dat kan natuurlijk ook. Je kunt een lunch met belegde broodjes kiezen, of enkele tapas-gerechtjes. En wat is er nou eigenlijk lekkerder dan een flinke schaal bitterballen?

Maak van de rondvaart met diner een gezellig uitje

Er zijn tal van gelegenheden te verzinnen voor een leuke rondvaart met diner. En aangezien je zelf de tijd en de eetmogelijkheden kunt uitkiezen is er altijd een passende mogelijkheid voor jouw diner, lunch of borrel op de boot. Verjaardagen, familie-uitjes, kampioensfeesten, pensioenvieringen, bruiloften en jubilea: ze zijn allemaal naar eigen inzicht te vieren op de borrelboot. Dus als jij graag eens wilt genieten van een heerlijk diner terwijl je een plaats verkent vanuit een geheel nieuw perspectief op het water? Kijk dan snel naar de mogelijkheden voor een borrelboot bij jou in de buurt.

 

Welke rondvaart arrangementen bieden jullie aan in Den Haag?

Beleef nu Den Haag vanaf het water! In een luxe rondvaartboot of met de feestelijke Heineken sloep, alles is mogelijk. Rondvaart Den Haag heeft meer te bieden. Wat dacht je van een geheel verzorgd uitje in Den Haag? Wij hebben een breed aanbod voor groepsarrangementen voor kinderen en volwassenen. Je kunt bij Flitz-events zelf de invulling van het dag/avond programma bepalen. Combineer de boottocht bijvoorbeeld met één van onze strandactiviteiten. Samen stellen wij uw perfecte boottocht samen voor een onvergetelijke ervaring.

Wat zijn de populairste rondvaarten in Den Haag?

Gezellig samen dansen op de partyboot! De partyboot is één van de populairste boottochten. Daarnaast is ook de borrelboot erg gewild. Bij alle beschikbare borrelboten is er lekker veel te kiezen. Je kunt vaak je borrel samenstellen naar eigen smaak en visie. Als laatste de sloepenrally. Tijdens de tocht krijg je verschillende opdrachten die je gezamenlijk moet oplossen. De vragen zijn heel divers, leuk en uitdagend!

Met hoeveel personen tegelijkertijd kunnen wij varen?

Onze boten zijn oneindig te vullen met gezellige mensen er is voor iedereen plaats op een boottocht in Den Haag! Voor een rondvaart zijn er boten beschikbaar van 4 tot meer dan 25 personen. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd. Er kan ook van tevoren afgesproken worden, waar in Den Haag of Scheveningen jullie groep kan worden opgehaald en weer worden afgezet.