wijn proeverij tocht!

Wijnproeverij boottocht!

Een wijnproeverij in Den Haag is gezellig en leerzaam tegelijk maar op een varende boot is het nog leuker. Voor wijnliefhebbers van wijn en beginners . Voor een dag/avond plezier en genieten van goede verschillende soorten wijnen. Daarnaast kunt u genieten van het mooie Den Haag. En van de gezelligheid dat Den Haag bied!

*Een rondvaart al vanaf € 17,50 p.p.

Bel mij terug

10 + 7 =

Activiteiten in Den Haag en op het strand.

Boottocht Den Haag heeft meer te bieden. Wat dacht je van een een geheel verzorgd uitje in Den Haag? Boottocht Den Haag heeft een breed aanbod voor groepsarrangementen voor kinderen en volwassenen.

Bovendien organiseren wij events op maat, waarbij je zelf de invulling van het dagprogramma bepaalt. Combineer de boottocht met een strandactiviteit. Samen stellen wij uw boottocht samen, Boottochtdenhaag.nl kan meerdere boten in zetten voor grotere groepen.

Powerkiten + Boottocht

Powerkiten (vliegeren) is één van de populairste activiteiten van Nederland. Het is de ultieme uitdaging voor zowel jong als oud, sportief of minder sportief. Er zijn kleine vliegers voor als je het wat rustiger aan wilt doen of krachtige kites voor iedereen die van actie houdt. Door de verschillende soorten en maten kites die Flitz-events ter beschikking heeft, is er voor ieder wat wils.

Meer informatie:

Expeditie Robinson + Boottocht

In navolging van het mateloze populaire TV programma Expeditie Robinson, heeft onze partner een programma ontwikkeld voor bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten, personeelsuitjes of een familiedag. Expeditie Robinson is het ultieme overlevingsspel aan het strand van Scheveningen waarin teamspirit de bepalende factor is. Het overlevingsspel is spannend, sensationeel en geeft ontzettend veel plezier.

Meer informatie

Escape Room + Boottocht

VOOR DEZE MISSIE ZIJN SPIONNEN NODIG DIE HET ONMOGELIJKE KUNNEN PRESTEREN! Daarom zijn wij op zoek naar jou! Als jij deze mission accepteert, wees dan goed voorbereid. Daag jezelf, je collega’s, vrienden of familie uit voor deze avontuurlijke “Mission Impossible” of ‘The Mummy’s Tomb’!

In teamverband ga je op avontuur in afgesloten ruimte, bestaande uit verschillende kamers. Door middel van logisch nadenken en teamwork, moeten jullie de vraagstukken oplossen en binnen 1 uur weer buiten staan. Zet alle zintuigen op scherp om aanwijzingen te ontdekken. Puzzels, raadsels en andere mysteries zal het team moeten trotseren om te kunnen ontsnappen, terwijl de druk met de minuut groter wordt. Houd je hoofd koel en je hart warm. Profiteer van elkaars sterkste punten want de tijd tikt door.

Reserveer nu bij escape room Unlock Scheveningen!

Contact

06-47037110

Adres

Schokkerweg 44

2583BJ Scheveningen

Telefonisch bereikbaar:

Maandag t/m vrijdag:  09:00 – 18:00 Zaterdag: 10:00 – 17:00
Zondag: 12:00 – 17:00

Contact